Slika koju izaberes otkriva VELIKE TAJNE koje ce ti SLOMITI SRCE!

Slika koju izaberes otkriva VELIKE TAJNE koje ce ti SLOMITI SRCE!

27. studenoga 2023. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek imala veliko povjerenje u osobu koju zavoli. To je velika greska jer ti ne dozvoljavas da prodje mnogo vremena dok nekog pravo upoznas. Osoba si koja je mnogo emotivna i koja ce uvijek sve uciniti za voljeno bice. Ali tebi se to nije uvijek tako vracalo jer ti si neko ko je naucio da  se suocava sa razocarenjima.

Ljubavna sreca tebi nije uvijekbila naklonjena ali ti si se uvijek nadao da ce ti krenuti na bolje. Na bolje ti je i krenulo sa osobom sa kojom si sad u vezi. Mnogo se je toga u tvom zivotu desavalo jer ti si osoba koju sudbina nikada nije stedjela. Mnogo problema je iza tebe , ali sad si pronasao svoju mirnu luku jer sa svojim partnerom se nadas velikoj sreci.

Osoba koju volis kao nikoga drugog na ovom svijetu tebi donosi samo tugu jer ta osoba prema tebi nije iskrena. Pred tobom su desavanja u kojima ces ti saznati cijelu istinu. Istinu koja ce ti slomiti srce jer tvoja voljena osoba tebi nije vjerna ljubav.

Slika koju si izabrao pokazuje da ces ostati slomljenog srca jer pred tobom je saznanje koje mijenja sve. Mnogo tuge je pred tobom jer tu si osobu voljeo vise od samog sebe. Pred tobom je istina koja kida srce jer ti si imao velike planove, ali ti planovi se nece ostvariti.

Pred tobom je tuga jer slika koju si izabrao otkriva tajne koje ce tebi slomiti srce. Velike promjene ce nastupiti i ti ces morati da se suocis sa velikim bolom. Pred tobom su desavanja koja ce ti donijeti istinu, ali i koja ce ti otvoriti oci jer ti ces korak po korak da saznajes jos vise. Na kraju ces donijeti zakljucak da si sretniji bez lazne ljubavi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2