Horoskop po ciganskim  kartama do 15. decembra:Dok neko SLAVI, neko PATI, a neko se KAJE!

Horoskop po ciganskim kartama do 15. decembra:Dok neko SLAVI, neko PATI, a neko se KAJE!

3. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Vase srce kuca u smeru tajne zvana ljubav. Osecate da se zaljubljujete, a vama ce zvezde biti u pomoci. Vreme ce ici u vasu korist i vama na ruku, a vi se samo  drzite lepih stvari. Do polovine decembra bicete odusevljeni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vas je sreca da ste se namerili da sve resavate na vreme i da se vise ne dovodite u lose pozicije.Moracete da iskoristite dane koji slede i resite svoje  novcane probleme. Nema vise zapadanja u dugove.

 

BLIZANCI

Od vas zavisi sta cete  dalje i cemu biste se mogli da okrenete. Jedan vas rak obozava i podrzava u svemu, ali morate biti odlucniji. Vreme je da se pouzdate ovih dana u neka bolja desavanja koja  ce vas snaci.Zvezde ce vas uzeti pod svoje.

 

RAK

Vi ste suvise umorni od svega, a moracete da se ponasate kao da niste. Imate nesto vrlo vazno da resite i nemojte da oklevate. Vasa sreca ce vas poneti  jer ce vam je zvezde konacno da donesu uskoro. A dok se to ne desi morate se povijati kako  vetar duva.

 

LAV

Nadate se pomirenju i vas astro vas upozorava da morate biti smireni. Bice bolje samo ako budete malo bili uzdrzani i ignorisali partnerova nastojanja. Sve sto vise budete  insistirali,  partner ce biti mrzovoljniji. Zato mudro i smireno, sve ce biti ok.

 

DEVICA

Astro vas vodi napred i vreme je da poslusate neciji savet. Nemojte se trsiti i biti  neko ko mora da se  istakne u svemu.  Bicete pod uticajem koji u vama budi inat, ali necete dugo moci tako. Cim pokazete saradnju, pokazace je i vas partner.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2