ISTINA o tome KOLIKO cete PARA imati do kraja meseca!

ISTINA o tome KOLIKO cete PARA imati do kraja meseca!

3. prosinca 2023. 0 By Maja

 

OVAN

Vrlo dobro znate da se izborite za sebe. Ipak u zadnje vrijeme ste poceli popustati kada je u pitanju vas posao. Ali vi ste itekako toga svjesni i u ovom mjesecu cete uciniti sve kako bi poboljsali vasu finansijsku situaciju. Vama ce to i poci za rukom, jer vas ocekuje novcani dobitak za kojeg cete se ovaj put znati zauzeti.  Vi cijenite sebe i svoj rad, to naravno ocekujete i od drugih.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

U proslom mjesecu vam nije mnogo toga polazillo za rukom. Neke poslovne neuspijehe niste mogli zaobici. Ali u ovom mjesecu okrecete novi list. Vas smisao za poslovne pregovore ce vam donijeti jedan veci novcani dobitak. Posao ce vam napokon krenuti u pravcu u kojem ste to  i zamisljali.

 

BLIZANCI

Vas prati velika sreca u ovom mjesecu. Ne samo da cete uspjeti da dobijete povisicu, vi cete takodjer dobiti i jedan veci novcani dobitak koj ce doci sasvim iznenanada. U ovom mjesecu cete imati vise novca nego ikada do sada. Sreca je zaista na vasoj strani, uzivajte u svom dobitku.

 

RAK

Mnogo se trudite i ne pokusavate da odustane te, mada vam nije uvijek jednostavno. Vas posao je mnog zahtjevan, ali vi imate jasan cilj pred sobom. Ovaj mjesec donosi velike novce u vas dom. Vama ce poci za rukom da se dokazete na poslovnom polju. Novac vam u mjesecu decembru nece faliti.

 

LAV

Imali ste velika ocekivanja u proslom mjesecu, ali ona nisu bila ispunjena. Nemate razloga za brigu, jer u ovom mjesecu se mnogo toga mijenja na bolje. Novcani dobitci nece izostati i vi cete napokon moci biti zadovoljni sa svojim finansijama.

 

DJEVICA

Mozda je vrijeme da razmislite o promijeni radnog mjesta. Vi ulazete toliko truda u svoj posao, ali to kao da niko ne primjeti. Vase finansije bi bile mnogo bolje kada bi se vise zauzeli za sebe i svoje pravo. Ne dozvolite da neko podcjenjuje vas rad.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2