ANDJEO SRECE, TUGE ili IZDAJE: Izaberi jednog-on KRIJE VAZNU PORUKU koja se tice tvoje BLISKE BUDUCNOSTI!

ANDJEO SRECE, TUGE ili IZDAJE: Izaberi jednog-on KRIJE VAZNU PORUKU koja se tice tvoje BLISKE BUDUCNOSTI!

4. prosinca 2023. 0 By Maja

ANDJEO BROJ 1

Ti si osoba koja se je do sada morala suocavati sa velikom tugom. Tvoj zivot nikada nije bio jednostavan, ali ti si cinio sve za svoju srecu. Osoba si koja je jaka, jer mnogo problema zahtijevaju jaku osobu koja sa njima mize da se nosi. Tebe je zivot cesto puta izazivao, ali ti nisi nikada zelio da se pomiris sa sudbinom.

Uvijek si gledao samo naprijed, i nikada nisi zelio da se osvrces u proslost. Andjeo kojeg si izabrao za tebe nema lijepe vijesti, jer ti si izabrao andjela tuge.

On ti donosituzne vijesti koje ce tvoje srce do kraja godine slomiti. Pred tobom je jedno veliko razocarenje koje ce ti prirediti voljena osoba. Prevara se sprema, i ti ces za to saznati. Pred tobom je raskid sa osobom kujz mnogo volis, ali ti preko prevare ne prelazis. Nece ti biti  lako, jer velike tuga i razocarenje je pred tobom, ali ti istpo tako neces movi oprostiti. U tvojoj bliskoj buducnosti dolazi so velikih promjena koje cete mnogo razocarati.

 

ANDJEO BROJ 2

Velika izdaja je pred tobom, jer ti si birao andjela izdaje. Mada si ti uvijek iskren prema ljudima koje volis, to se za njih ne moze reci. U tvojoj bliskoj buducnosti desit ce se izdaja od strane tvog najboljeg prijatelja.

Za tu osobu si bio spreman sve da das, i ona sve tvoje tajne poznaje. Ali, ona ce se sa tvojim povjerenjem poigrati, i sve tvoje tajne izdati.

Prijateljsvo je tebi uvijek bilo jako bitno, ali uskoro ces shvatiti da si vjerovao pogresnoj osobi. Pre tobom je jedno veliko razocarenje, jer tako necemu se nikada nisi mogao nadati. Osoba tvog povjerenja ce ti slomiti srce, i ti ces biti mnogo tuzan zbog toga. Pravo prijateljstvo nikada nije ni postojalo, to ce ti uskoro postati jasno.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2