Izaberi ZIMSKU IDILU i saznaj sta ce ti ova zima doneti-jedna je znak ISKRENE LJUBAVI !

Izaberi ZIMSKU IDILU i saznaj sta ce ti ova zima doneti-jedna je znak ISKRENE LJUBAVI !

4. prosinca 2023. 0 By Lala

Slika zimske idile nas podseca na radost, srecu i slavlje, a da li cete i vi slaviti, zavisi…

AKO STE IZABALI ZIMSKU IDILU BROJ 1

Vi koji ste izabrali sliku zimske idile pod rednim  brojem jedan,  znate da ste  vrlo zamisljeni i odsutni. U poslednje vreme se dvoumite sta da radite i kuda da se usmerite dalje i od cega zavisi  sta cete resiti.

Vasa ljubav je nesto sto se radja polako i pocinje da pripada samo jednom liku, sve vise i vise. Od vas se ceka da odredite ono sto je jasno i konkretno.Vreme je da zberete svoje misli, osecanja, zelje i planove i da vidite svoje sanse.

Da li ste da se spremni da upustite u ljubav koja deluje kao nemoguca misija. Da li cete se moci usmeriti  u smeru nemoguce ljubavi  ili veze koju  tek naglasava period pred vama? Vreme je da se okrenete  osobi koja vam se svidja i da svoje srce pokazete, bas kao i svako osecanje u njemu.

Od vas se ceka da budete  odlucni, deo  planova i deo vremena koje cete moci da posvetite jedno drugom.Vas put je dalek i vreme je da se okrenete  svim snagama ka onoj koju volite. Ne smete cekati da vam je drugi otme vama ispred nosa. Vreme je da svoje srce nosite sa sobom  i da ga cuvate samo za onu koju volite.

Vasa desavanja ce biti  tako lepa, ali vreme je da se usmerite i date sve od sebe.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2