Neko bi mogao da DOBIJE SVE sto ZELI ovog PONEDELJKA, evo o kome je rec!

Neko bi mogao da DOBIJE SVE sto ZELI ovog PONEDELJKA, evo o kome je rec!

4. prosinca 2022. 0 By Maja

 

OVAN

Ponedeljak vam donosi novcanu srecu kakvoj se nikada niste mogli nadati. Pred vama su novcani dobici koji ce vas mnogo usreciti.Vi za probleme necete znati jer sve ce vam biti po volji. Veliki ste sretnik jer cete sve postici sto ste zeljeli.

 

BIK

Ljubavna sreca napokon kuca na vasa vrata. Pred vama je jedan susret koji ce sve u vasem zivotu da promjeni na bolje. Ljubav je napokon na vasoj strani i vi cete upoznati svoju srodnu dusu koja ce vam u zivotu znaciti mnogo. I na poslovnom polju sve ce ici onako kako ste zeljeli.

 

BLIZANCI

Pred vama je jedan sretan dan u kojem cete morati da se suocite sa velikom novcanom srecom. Pred vama su desavanja koja ce vam mnogo pomoci da ostvarite sto ste vec dugo imali u planu.

 

RAK

Ljubavna sreca je na  vasoj strani  i vi cete do kraja dana napraviti jedan potez koji ce i vas mnogo iznenaditi. Voljenoj osobi postavljate jedno pitanje koje vas vec dugo vremena prati. Odgovor ce vas mnogo usreciti.

 

LAV

Pred vama je dan u kojem  vam slijede mnoge obaveze, ali vi cete imati volje da sve rijesite u svoju korist. Mnogo toga ce vam poci za rukom, kako na poslovnom tako i na polju ljubavi. Veliki ste sretnik tokom cijelog dana.

 

DJEVICA

Dolazi vam dan u kojem  cete postici sve sto ste ikada zeljeli. Pred vama je sreca samo takva i vi cete ostvariti sve svoje zelje. Na poslovnom polju vas prarti velika sreca, ali i na polju ljubavi vi cete samo sretni biti. Vama je sreca tokom cijelog dana naklonjena.

 

Nastavak na sljdecoj stranici…

Stranice: 1 2