Ove znake ocekuje velika sreca koja ce promeniti sve! Posle svega loseg, dolaze lepsi dani!

Ove znake ocekuje velika sreca koja ce promeniti sve! Posle svega loseg, dolaze lepsi dani!

18. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Mozda je vreme da krenete novim pravcem i novim smerom. Od vas se ceka da okrenete svoj zivot u boljem smeru. Budite kovac svoje srece, i vase srce neka pobedi sve ono sto je nekada zelelo. Vreme je da to imate i vi.

 

BIK

Zalud sanjate o lepsim stvarima, putovanjima i novom podneblju. Nista ne preduzimate da se vase zelje ostvare, i da uzivate. Zivite od iluzije umesto da sebi nju pretvorite u delo.Vreme je da odrastete i da se pocnete baviti zivotom.

 

BLIZANCI

Ovih dana vam nece biti lako jer cete osetiti veliko razocarenje. Vase srce kuca  za vasu novu ljubav koja vam stalno iznice. Krenite novim  koracima i jacom snagom i sledite svoje srce.I teske stvari se prebrode, pa cete prebroditi i vi.

 

RAK

Prosli ste mnogo toga i mnogi teski trenuci su za vama. Mozda cete uskoro svemu losem da okrenete ledja. Mada ste izgubili nadu da ce biti bolje, smesi vam se velika sreca. Konacno ce sve da krene na bolje i na vasu srecu.

 

LAV

Vasa sreca je da se  morate malo  trgnuti i pokusati da krenete dalje. Ono sto se zbilo, vreme je da zaboravite. Pokazite da ste voljni svojim  novim koracima i da cete uzeti svoj pravac i krenuti napred, a ne nazad.Dugo ste tapkali u mestu.

 

DEVICA

Kuda biste se mogli da  okrenete, a da vas ne prati tuga? Vreme je da nadjete neku ravnotezu izmedju svojih koraka i svojih  mogucnosti. I vase  mogucnosti se mogu popraviti ako to zelite, samo morate biti istrajni u svemu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2