Ponedeljak,5.decembar neciju ce ljubav da proslavi…ali nece slaviti svi!

Ponedeljak,5.decembar neciju ce ljubav da proslavi…ali nece slaviti svi!

4. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Vase ljubavno polje trpi zbog neusaglasenih  emocija. Vi volite nekoga, ali nikako da dodjete do osobe koju volite. Vreme je da krenete za njom i da da joj pokazete sta osecate.Ne gusite emocoje, nego  ih pokazite.Neko ih zaljno ceka!

BIK

Lose vladate na emotivnom polju i vreme je da se odrede vase dalje smernice.Nemojte da pokleknete  na polju koje je mnogo vazno svima. Od vas se ceka  da ucinite nesto po pitanju ljubavi da i vi krenete lepsom stazom.

BLIZANCI

Nekada znate da budete nezni, a u sustini delujete grubo. Partnera plasite i povredjujete svojim glasnim tonom i bezobzirnoscu. Shvatili ste i sami sta ste ucinili, pa danas pokusajte da  date sve od sebe i izmolite izvinjenje.

RAK

Vas osecaj  za lepse stvari mogao bi da povede nekoga   pogresnim putem. Budite jasni i konkretni, ali ne tako dobri, i raspolozeni da ce neko da pomisli da mu dajete sansu. Vreme je da se usmerite onom ko vas stvarno zanima.

LAV

Ovaj dan  ce vas povesti  boljim smernicama, a morali ste da resite sve sto je bilo. Konacno oslobodjeni proslosti i losih secanja, okrecete novi list.Vreme je da se i sami pokazete  da ste spremni na jedan novi korak.

 

DEVICA

Vasa sumnja je da se osecate mnogo losije, ali ce situacija da pokaze drugacije. Samo ce da  vas obuzima  lose raspolozenje i vreme je da se okrenete boljem raspolozenju. Neko ce vam popraviti ovaj dan.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2