Ponedeljak,5.decembar neciju ce ljubav da proslavi…ali nece slaviti svi!

Ponedeljak,5.decembar neciju ce ljubav da proslavi…ali nece slaviti svi!

4. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Ne znate zasto da ovaj dan ne bude boljim, pa cinite sto mozete.Vasoj volji se mora  dati povod, pa neka to bude jedan lik. Odavno se mota oko vas i svidja vam se, ali niste svesni da je zaljubljen u vas.Danas cete se uveriti.

 

SKORPIJA

Vreme je da raskrstite sa svojom prosloscu i da budete  mirni. Okrenite se novom danu koji je pred vama. Mozda vam upravo donese na put jednog strelca koji vas odavno gleda. Danas cete  shvatiti da ni vi niste ravnodusni.

 

STRELAC

Imate i preca posla za danas planirana, ali vam nece biti po planu.Nesto ce poci i mimo vaseg plana. Nece biti lose, ali ce za vas biti neocekivano bas ono sto sledi. Vreme je da pokazete da cete znati da reagujete.

 

JARAC

Idete linijom koja vas drzi po strani i vec se osecate izuzetom iz svega. Deluje kao da ne ucestvujete u svome zivotu, a moracete  menjati pravila. Neko ce vas danas presresti i pocecete da obracate paznju na njega.

 

VODOLIJA

Znate da osecate zelju  da se prepirete sa jednim bikom koji vas stalo kinji.   Danas cete i vi njemu da zamerate, pa cete se osecati pobednicki. Delovace kao da mu vracate milo za drago, a vi mu se zapravo zelite pribliziti jer vas interesuje i svidja vam se.

 

  RIBE

Na putu ste do istine da saznate  o cemu se radi i sta je ono sto se prica okolo. Nesto se govorka i vreme je da saznate sta je istina, a sta laz i spletka dokonih ljudi. Bolje ce biti da je spletka, jer ono sto cete saznati, bice losa istina po vas.

 

Stranice: 1 2