Izaberi SUZU i saznaj ZBOG KOGA ces LITI GORKE SUZE: Pred tobom je  IZDAJA od NAJDRAZE OSOBE!

Izaberi SUZU i saznaj ZBOG KOGA ces LITI GORKE SUZE: Pred tobom je IZDAJA od NAJDRAZE OSOBE!

5. prosinca 2023. 0 By Maja

SUZA BROJ 1

Ti  si osoba koja u svakome zeli da vidi samo dobro. Nikada nisi imao lose namjere prema drugim ljudima. Tvije srce je uvijek bilo samo dobro i iskreno. Mada su iza tebe velika razocarenja, ti si ipak nastavio da vjerujes ljudima koji od tebe drugu sansu nisu ni zasluzili.

Mozda i previse zelis da vjerujes samo u dobro, mada u dusi znas da ne moze svako biti dobar kao ti. Razocarenja tebi nisu nista novo u zivotu. Dovoljno puta su te razocarali ljudi koji su ti mnogo u zivotu znacili.

Nazalost pred tobom je jos jedno veliko razocarenje koje ce ti slomiti srce. Jedna osoba kojoj mnogo vjerujes , i koju smatras svojim iskrenim prijateljem ce tebe uskoro mnogo razocarati.

Toj osobi si povjerio sve svoje tajne, ali ona ce tvoje tajne odati,  i tebi sa tim postupkom samo suze donijeti. Pred tobom je veliko razocarenje koje ni sam neces moci vjerovati. Velika tuga te ocekuje sa kojom ces morati suociti.

Nikada ti nije padalo tesko da drugima oprostis njihove greske, ali ovu gresku nikada neces oprostiti. Tebe ce razocarati osoba kojoj vjerujes najvise,ali njeno lazno prijateljstvo ce izaci na vidjelo.

 

SUZA BROJ  2

Nisu tebi razocarenja nista nepoznato, ali nadao si se da cete ona u buducnosti zaobici. Mada si uvijek bio osoba koja je znala da se suoci sa svim zivotnim izazovima, pred tobom je jedan koji ce ti slomiti srce. Ni manje ni vise nego osoba koju najvise volis, i koju nazivas svojom srodnom dusom ce ti natjerati suze na lice.

Pred tobom je jedan period u kojem ces gorke suze liti, jer si svoje povjerenje poklonio pogresnoj osobi.

Istina je da ti nece biti lako, jer dugo vremena ti je trebalo da stvoris povjerenje u tu osobu. Ipak, ona ce se sa tvojim povjerenjem samo poigrati, i nista osim razocarenja ti nece donijeti. Pred tobom su suze, ali suze koje ce ti biti lekcija za buducnost. Ovu prevaru neces moci zaboraviti, ali ti ces iz nje samo nauciti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2