LJUBAV,  NOVAC ili  OSTVARENJE ZELJE: JELKA koju izaberes otkriva sta ti DONOSE PRAZNICNI DANI!

LJUBAV, NOVAC ili OSTVARENJE ZELJE: JELKA koju izaberes otkriva sta ti DONOSE PRAZNICNI DANI!

5. prosinca 2022. 0 By Maja

JELKA BROJ 1

Mogao bi ti u svom zivotu mnogo toga da pozelis, ali ljubav je bila i ostala tebi na orvom mjestu. Osoba si koja zivi za ljubav, jer bez ljubavi tvoj zivot ne bi imao smisla. Mada tebe nije uvijek pratila  ljubavna sreca, ti vjerujes u sudbinu i nadas se da ce ona i tebe da nagradi sa ljubavnom srecom.

Ti si neko ko svoje srce pokloni lako, ali upravo to te je do sada kostalo mnogo boli. Posebno tvoja zadnja veza ti nije donijela srecu koju si ocekivao.

Imao si velike nade, ali tebe je ljubav kojoj si mnogo vjerovao mnogo razocarala.

Dani koji su pred tobom tebi donose ljubav kojoj si se uvijek nadao. Praznici donose susret sa tvojom srodnom dusom. Pred tobom je velika ljubav na prvi pogled kojoj se mozda nisi mogao ni nadati. Ipak, sudbina sa tobom ima predivne planove, jer ti za vrijeme praznika upoznajes osobu koja ce tvoj zivot zauvijek promjeniti.

Pred tobom je samo sreca koju si ti iskreno zasluzi. U ljubav si uvijek vjerovao, i ona ce napokon poceti da prati svaki tvoj korak. Velika ljubavna sreca tebe ocekuje.

 

JELKA BROJ 2

Mnogo se trudis za svoju poslovnu srecu, ali sreca ti nije uvijek najbolji prijatelj kada je novac u pitanju. Vrijedna si osoba koja svaki svoj dinar zaradi posteno, ali kojoj je prosto potrebno malo vise srece.

Mada tebi novac nikada nije bio sve u zivotu, naravno da ti je on preko potreban. Bez novca ne mozes stici daleko u zivotu, i ti si toga itekako svjestan.

Osoba si koja na zivot uvijek gleda realno, i koja ne zivi samo od nadanja i maste.

Mnogo se boris da postignes nesto, i to ce ti za vrijeme praznika napkon i poci za rukom. Pred tobom je jedan novcani dobitak koji cete mnogo usreciti. Mada se za svaki svoj dinar posteno trudis, ovaj put ce sreca da te nagradi velikim novcem.

Vrijeme je da i tebi krene na bolje, jer ti nikada nisi zelio da odustanes. Novac koji ti dolazi mnoog toga mijenja, ali naravno da ce svaka od tih promjena samo veliku srecu da ti donese.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2