NAREDNA SEDMICA ce biti NAJLEPSIH SEDAM DANA u zivotu OVOG zodijaka-KONACNO SVE dolazi na svoje!

NAREDNA SEDMICA ce biti NAJLEPSIH SEDAM DANA u zivotu OVOG zodijaka-KONACNO SVE dolazi na svoje!

9. prosinca 2023. 0 By Maja

OVAN

Vi ste bice koje zivi za ljubav, i koje to nikada nije krilo. Oosba ste koja cini sve za ljubav, ali u narednoj sedmici samo vi cete biti u centru paznje.

Vas partner ce sve da ucini kako bi vam izmamio osmijeh na lice. Zasluzili ste srece koja je pred vama.

 

BIK

Pred vama su dani u kojima vas velika ljubavna sreca prati. Vas partner za vasu ljubav cini sve, a to ce vam naravno mnogo laskati.

Slobodnim bikovima jedna osoba priznaje svoju ljubav. Niko nece biti sretniji od vas, jer tome ste se potajno nadali.

 

BLIZANCI

Naredna sedmica u vas zivot donosi jedno veliko razocarenje. Vas partner ce vam priznati nesto sto ce vam slomiti srce.

Zeljeli ste istinu,ali da ce ona biti toliko bolna, tome se nikada niste nadali. Pred vama je sedmica u kojoj cete morati donijeti vaznu odluku.

 

RAK

Ponekad vas muce sumnje, ali u narednoj sedmici cete shvatiti koliko ste voljeni.Vas partner ce da vam ispuni jednu veliku zelju  o kojoj dugo sanjate.

Vasa voljena osoba ce da vam dokaze svoju ljubav. I vi ste mnogo cinili za voljeno bice, ali ovome se nikada  nistenadali.

 

LAV

Posebno slobodnim lavovima se smijesi velika sreca. Jedna osoba ce da vam prizna svoju ljubav, i to ce vas mnogo usreciti.

Poznajete se vec duze vrijeme , ali da vas ta osoba mnogo voli niste znali. Pred vama je sedmica u kojoj se radja nova , predivna ljubav.

 

DJEVICA

Pred vama je sedmica u kojoj cete samo za ljubavnu srecu znati. Sa voljenom osobom provodite sretne dane u kojima cete vi iskreno uzivati.

Vasoj sreci nece biti kraja, jer pred vama je jedna savrsena sedmica. Ljubavna sreca pocinje da vas prati kao nikada do sada.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2