Ova TRI zodijaka ce DO KRAJA MESECA pronaci svoju SRODNU DUSU!

Ova TRI zodijaka ce DO KRAJA MESECA pronaci svoju SRODNU DUSU!

5. prosinca 2023. 0 By Maja

BLIZANCI

Uvijek ste bili osoba koja je cinila mnogo za svoju ljubavnu srecu, mada ona vama nije bila uvijek naklonjena. Posebno vasa posljedna veza je ostavila los trag na vasem srcu. Koliko god se vi trudili, vas je ljubav znala izdati kada je vam je njpotrebnija bila. Svoje srce ste poklonili pogresnoj osobi, ali u ljubav zbog toga niste prestali vjerovati.Osoba srte koja zivi za ljubav, i koja se iskreno nada da ce je ljubavna sreca pogledati. Do kraja mjesecase desava pravo ljubavno cudi, jer vi cete da sretnete svoju srodnu dusu. Pred vama je suret sa osobom koja ce vam samo srecu donijeti, jer sa ovom osobom za tugu i razocarenja necete znati.

Predivan period je pred vama u kojem cete vi biti samo sretni. Vama je velika ljubav sudjena u koju nikada niste zeljeli prestati vjerovati.

Vi cete sa osobom koju cete upoznati, upoznati i ljubav svog zivota. Pred vama je velika ljubavna sreca koju ste vi isrkreno zasluzili. Vrijeme je za velike promjene koje ce vam veliku ljubav donijeti. Vi ste zeljeli ljubav, i ona ce da vam se desi do kraja godine. Niko nece biti sretniji od vas jer vama slijedi susret koji ce veliku srecu u vas zivot donijeti.

 

LAV

Vi ste osoba koja uvijek tacno zna sta zeli, pa i kada je ljubav u pitanju sa vasim osjecanjima nema igre. Neko ste ko se je za ljubav uvijek borio, ali i koga je zadnja ljubav mnogo razocarala. Uvijek ste iskreni, i samo tu iskrenost ste zahtijevali zauzvrat. Ipak, desile su se neke stvari preko kojih vi niste mogli preci, i vasa veza se je raspala.Mada ste mnogo patili, oprostiti niste mogli, jer vas ponos vam to nikada ne bi dozvolio.

Pred vama su dani u kojima cete zaboraviti na sve sto je bilo.Vi cete uskoto sresti svoju srodnu dusu i sa njom zapoceti jedan novi ljepsi zivot.

Pred vama je sreca kojoj se niste nadali, ali kojoj cete se ipak mnogo obradovati. Vi cete sresti osobu koja ce vas zivot zauvijek promjeniti. Pred vama je susret sa osobom koja vam je uvijek bila sudjena, ali trebalo je malo vise vremena da se vasi putevi spoje.

 

Nastavak na sljdecoj stranici…

Stranice: 1 2