6. prosinca 2022. 0 By Maja

Do kraja zime  ovi znaci ce morati da se suoce sa velikom tugom. Njima ce sreca okrenuti ledja jer pred njima su desavanja koja ce im samo velike probleme donijeti.

Do kraja zime  oni ce da saznaju da im voljena osoba nije vjerna. Ocekuje ih veliko ljubavno razocarenje.

OVAN

Vama je ljubavna sreca uvijek bila sve na svijetu. Uvijek ste cinili sve kako bi ljubavna sreca vladala u vasem zivotu jer vi ste neko ko zeli da ostvari sto vise sa voljenom osobom. Vama je sreca kada je vasa voljena osoba sretna. Ali u zadnje vrijeme nije uvijek sve onako kako ste zeljeli.  Mnogo problema prati vasu vezu, i vi cete uskoro saznati zasto je doslo do promjena koje vam ne daju mira.

Pred vama je velika tuga jer vi cete morati da se pomirite sa velikim razocarenjem koje ce vam slomiti srce. Sve ce da se promjeni jer pred vama je tuga koja ce sve da promjeni. Sav vas trud da spasite vasu vezu je bio uzaludan jer pred vama je tuga kakvoj se nikad niste mogli nadali. Sve ce da vam krene samo naopako jer pred vama je velika tuga koja ce vam slomiti srce.

Necete imati srece  sto ce sve u vasem zivotu da promjeni samo  na gore. Ali vi ste jak zodijak koji ce znati da se suoci sa svim problemima koji su pred njim. Do kraja  zime u vasem zivotu sve se mijenja i nista vise nece biti kao prije. Pred vama je tuga sa kojom cete se morati suociti. Nece vam biti lako ali vi cete skupiti snage da se suocite sa svim.

 

Nastavsk na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2