ANA -zena koja ce dati SRCE na dlanu i DUSU NA TACNI…

ANA -zena koja ce dati SRCE na dlanu i DUSU NA TACNI…

6. prosinca 2023. 0 By Lala

Ana je osoba koja ce vam srce dati na dlanu i  svoju dusu ponuditi na tacni…

Ana -vrlo cesto staro narodno ime koje se danas daje  devojcicama.Bas ko da stara imena sada dobijaju na vaznosti, pa mada su delom neka i zaboravljena, sada se vracaju u modu. Ana je ime  koje je medju deset najpoznatijih, najcescih imena koja se odskoro ponavljaju.

Ime koje je sazeto i kratko, sadrzi  samo tri laka slova i nema se potrebe da se od njega pravi bilo kakav nadimak  ili ime slicno od miloste.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ana je osoba koja zivi tiho, voli nezno i nenametljiva je. I uprkos svemu tome ona je jako  srdacna, otvorena i solidarna sa bliznjima i svojom okolinom u kojoj zivi.Ona je nezna i zna da voli kao niko sto ne zna da voli. Nezno i pozrtvovano, zeleci da daju maksimum dobrote, da pruze maksimum ljubavi, i da donesu maksimum srece.

Osobe koje se zovu ovim imenom, dace vam sve i sreca i dusu na tacni.Spremne da vole pozrtvovanom da svaku zelju ispune jedno drugome, i da vole u potpunosti. Ono sto im se daje za prednost jeste tolerancija koju ce uvek da pokazu. Kada su nesporazumi u pitanju i  kada se natovare neke nedace, znaju da se nose sa time.

U emotivnoj vezi su  neko ko se daje maksimalno i vreme je da  pokazu da se od njih uvek ocekuje podrska. Od vase ljubavi  se ceka da budete neko ko ce ocuvati svoju vezu , po svaku cenu.  Sve dok ima imalo emocija, one ce da pokusaju da sacuvaju  vezu. U ime ljubavi ce moci da se bori sa celim svetom i protiv svih da sacuva celo srce… i sacuva ljubav svoga zivota…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2