Evo KOJE  zodijake  na SAMOM POCEKTU NOVE GODINE ocekuju PROMENE!

Evo KOJE zodijake na SAMOM POCEKTU NOVE GODINE ocekuju PROMENE!

18. prosinca 2023. 0 By Maja

BLIZANCI

Vi ste osoba koja je u ovoj godini mnogo pokusavala da postigne svoj poslovni cilj. Nazalost mnogo toga vam nije polazilo za rukom, mada ste vi davali sve od sebe kako bi uspjeli. Mnogo ste vrijedni, i znate uvijek za sta se borite. Vas je sreca zaobilazila kada vam je bila najpotrebnija, ali vi niste zeljeli da odustante.

Uporni ste i  imate velike ambicije kada je posao  u pitanju. Novac vam nije na prvom mjestu u zivotu, ali on vam je itekako od velikog znacaja. Vase finansije trenutno nisu na zavidnom nivou. Mnogo nepravde se je vama desilo, jer vi se zaista trudite kao malo ko drugi. Ipak, na samom pocetku nove godine desavaju se neke promjene koje ce vas mnogo usreciti. Jedna nova poslovna ponuda stize, i sa njom se mijenja sve u vasem zivotu. Pred vama su promjene koje ce vam samo srecu donijeti.

 

VAGA

Imate velike ambicije da postignete sto vise, ali sreca vam nije mnogo naklonjena. Prate vas poslovni, ali i ljubavni problemi koje pokusavate rijesiti kako znate. Zelite da budete sretni, ali bar kada je ljubav u pitanju to vam ne polazi za rukom. Vas partner kao da ej digao ruke od vase veze, i kao da je sve palo na vasa pleca. Vi se borite, ali podrsku voljene osobe nemate. To vas najvise boli, jer ste uvijek bili veoma slozni.

Muce vas sumnje da je neko srugi usao u zivot vaseg partnera, ali u to niste sigurni. Privatni problemi mnogo uticu i na vas poslovni zivot, jer vi niste naucili da napravite balanas izmedju privatnog i poslovnog zivota. Pred sam pocetak nove godine desava se nesto sto sada ne mozete ni zamisliti. Vi cete donijeti jednu vaznu odluku kada je vasa veza u pitanju. Moguc je privremeni rastanak koji ce vam dobro doci da razmislite o svemu. Na poslovnom polju dolazi do promjena koje ce vas mnogo usreciti, jer napokon ce sve da vam krene na bolje. Velike promjene su pred vama sa kojima cete se morati suociti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2