Izaberi BELOG GOLUBA i saznaj kakvu poruku ima za tebe!

Izaberi BELOG GOLUBA i saznaj kakvu poruku ima za tebe!

8. prosinca 2023. 0 By Lala

Beli golub je uvek bio simbol  mira, u svim zovotnim situacijama.I sada i trenutno i u teskim i bezizlaznim situacijama. Sta vama sledi, pomirenje ili svadja. Suvise netrpeljivsti i vise neznosti, puno tuge i malo srece?

Mozda neceg vise i neceg manje od svega navedenog. U svakom slucaju je vreme da srede vase situacije i da postanete odredjeni u svim svojim namerama.

Koraci vam moraju biti  ispravni i bez pogreske, a savete koje golub nosi morate poslusati. Imate tri ponudjena goluba bela i izaberite samo jedan.  Tako cete saznati da ce vam vasi grehovi biti oprosteni ili ne!

AKO STE IZABRALI BELOG GOLUBA BROJ 1

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi koji ste izabrali belog goluba pod rednim brojem jedan, vec ste kao i svi drugi. Vasa ljubav je igra zivota i zelite da uzivate u njoj. Od vas se ceka da pokazete da ste voljni da se  okrenete novim nadama i novim snovima.

Vi ste onaj koji je spreman da menja svoj svet i da se okrene  u  smeru tajne ljubavi. Nekog ste upoznali ali vas srce vuce dalje. Vi ste kao leptir koji ne moze da voli jednu osobu, nego idete iz veze u vezu.

Zovu vas zavodnikom i avanturistom, ali vas vase misli teraju da se okrenete jednoj osobi. Srce i vas razum su uvek u sukobu i vreme je da se srede neki ovi koraci.

Beli golub  vas upozorava da se  smirite, da budete u jednoj vezi dok mozete. Ako ne ide, tek onda idite dalje, ali kada definitivno stavite tacku. Drugacije vam nece biti oprosteno. Cinite greh, iduci iz jedne u drugu vezu, a da niste stavili tacku na prethodnu vezu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2