IZABERI TAROT KARTU i  saznaj ISTINU o tome STA TE CEKA u LJUBAVI u PRVOM MESECU SLEDECE GODINE!

IZABERI TAROT KARTU i saznaj ISTINU o tome STA TE CEKA u LJUBAVI u PRVOM MESECU SLEDECE GODINE!

7. prosinca 2023. 0 By Maja

KARTA BROJ 1

Ljubav je tvoja zivotna vodilja koje se neces nikada odreci. Nije ti ljubav uvijek bila naklonjena, ali ti nikada neces prestati vjerovati u pravu ljubav. Mada su iza tebe velika ratocarenja, ti si uvijek vjerovao da prava ljubav postoji. Osoba si koja zivi za ljubav, al koja je znala da vjeruje pogresnim osobama. Ti kada se zaljubis dajes sve za voljenu osobu, ali upravo ta tvoja velika dobrota te je u zadnje vrijeme kostala samo boli. Nema svako tak odobro srce kao ti, i sa tom cinjenicom moras da se pomiris.

Koliko god razocarenja pratilo tvoj put, ti ces uvijek vjerovati u iskrenu ljubav jer ti potajno znas da je ona tebi sudjena. Da te tvoj osjecaj nije prevario pokazace se u pravom mjesecu naredne godine. Tebi naime slijesi susret sa osobom tvog zivota. Susret sa tvojom srodnom dusom je pred tobom, i prava ljubav tebe ocekuje. Ti ces od prvog mjeseca u narednoj godini samo za pravu srecu znati. Velika ljubavna sreca je  pred tobom kojoj se ti nikada nisi prestao nadati. Vrijeme je da i tebe velika ljubavna sreca pogleda, i ona ce to uskoro i da ucini. Ti za razocarenja vise neces znati.

 

KARTA BROJ 2

Velike promjene su pred tobom jos na samom pocetku naredne godine. Ti si osoba koja vjeruje u pravu ljubav. Ipak, osoba sa kojom si trenutno zajedno ce se ispostaviti kao pogresna osoba za tebe. Mada je pred tobom jedno veliko razocarenje, tebe u prvom mjesecu u godini ocekuje i velika sreca.

Osoba koja cete razocarati ce otici iz tvog zivota, ali sredinom mjeseca ti upoznajes onu pravu ljubav koja ce samo radost u tvoj zivot donijeti. Velike emocije su pred tobom koje cete mnogo iznenaditi, ali i mnogo usreciti. U tvom zivotu se mnogo toga mijenja, ali ono sto ti karta koju si izabrao pokazuje je sreca. Na kraju te ocekuje sreca jer tebi nije sudjeno da dugo ostanes slomljenog srca.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2