NAJSRECNIJI ZODIJAK za CETVRTAK:Ovan ce zeleti da se raduje,Bik mora da donese bitnu odluku…

NAJSRECNIJI ZODIJAK za CETVRTAK:Ovan ce zeleti da se raduje,Bik mora da donese bitnu odluku…

7. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN:

Zelecete da se radujete ali ce vam neko pomutiti radost.  Nekoga ste hteli pored sebe ali ce vam ga neko ukrasti.

Bice to tako nenadano i bas kada ste hteli da priznate svoja osecanja.  Kazu da se bitno ne odgadja, a vi ste odgadjali.

BIK:

Vreme je da donesete vrlo bitnu odluku i to ce biti nesto konacno. Ono sto odlucite, donece vam veliku srecu.  Imali ste male nedoumice pa ste se osecali malo nesigurno.  Ali cete ipak napraviti korak ka sreci, bas onaj koji partner dugo ocekuje od vas.

 

BLIZANCI:

Ocekujete da se dese neke lepe stvari ali nece.  Moracete svoja ocekivanja da malo pomerite za dalje. Ovog dana ce neko  da porusi vase nade koje ste gajili.  I oseticete  da se sve o cemu ste sanjali, pada u vodu.

 

RAK:

Vase su zelje velike, ali se zadovoljavate malim stvarima.Vasu srecu cine male i nekom, beznacajne stvari. Svesni ste da u  njima lezi  ona draz koju srecu cini lepom. I pokazacete partneru da ste skromni.

 

LAV:

Niste od onih koji popustaju, ali cete morati. Nalazite se u poziciji gde nemate mnogo izbora. Moracete da odlucite sami sta i cemu se prikloniti, ili mozda sve izgubiti. Ipak cete morati da se odlucite tamo gde cete biti zadovoljniji.

 

DEVICA:

Drustvo vam sprema izlazak, a vi ste puni obaveza. Rado biste se izvukli ovoga puta, ali ste obecali. Preumorni i bezvoljni i ne slutite da ce ovaj dan biti izuzetan. Sledi vam jedan susret koj ce vam dati krila.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2