Tokom narednih 15.dana dolazi do velikih promena:Evo kakvi izazovi slede…

Tokom narednih 15.dana dolazi do velikih promena:Evo kakvi izazovi slede…

7. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se okrenete  lepsim ocekivanjima. Pred vama su novi izazovi  koji ce doneti i nove promene. Na vasu srecu bice to nove promene na bolje.Poradicete malo vise na svom poslovnom polju, mada ni emotivno polje ne smete zapostaviti.

 

BIK

Ljubav vaseg srca je bila i ostala u proslosti, a vreme je da se okrenete narednim  danima. Pred vama je novi korak koji vas vodi boljem, ali ga morate prvo uciniti.Od vas se  ocekujete da ucinite nesto na polju ljubavi.

 

BLIZANCI

Dobro ste se snasli ali vas  opet muce neke druge stvari.Nikako da budete zadovoljni onim sto imate. Pokusajte da se snadjete da budete zadovoljni nekim novim koracima koji bi vam konacno pricinili pravo zadovoljstvo.Na vam aje odluka kako i sta!

 

RAK

Ovih dana ste mnogo tuzni, a morate to da kanalisete. Od vas se ceka da svoju tugu pobedite i da budete mnogo hrabriji. Vreme je da budete mnogo hrabriji, a jaki svakako jeste. Ne dozvolite sebi samosazaljenje, nwego se trgnite i ucinite nesto za sebe.

 

LAV

Mozda ce vas ogrejati novo i lepse sunce, dok osecate bol bivse veze.Kao da ste se vezali za nju, i samo camite  misleci gde je ko pogresio. U narednih petnest dana slede nova poznastva i nova ljubav.Zaista cete cvetati od srece koja vas ceka.

 

DEVICA

Ne ljutite se kad vidite  sta vas je snaslo, ali vam je krivo na neke osobe. Vreme je da nekima ocitate lekciju ili da ih distancirate od sebe.Ucinite to posebno jednoj zenskoj osobi koja vam na mudar nacin pokazuje zlobu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2