PETAK, sumoran jesenji dan nekome ce doneti novu ljubav!

PETAK, sumoran jesenji dan nekome ce doneti novu ljubav!

8. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Imate dilemu koju zelite da resite. Kako cete u tome uspeti ne znate, ali cete moci da se potrudite. Od pomoci ce vam biti jedan  jarac, bas onaj u kojeg ste ludo zaljubljeni. Prici ce vam i biti otvoren i priznati da mu se svidjate.

SKORPIJA

Vasa sreca je da ste  zaljubljeni u osobu koja je u vas zaljubljena. Prici ce vam i tako ce resiti vasu muku. Danas cete moci da se pohvalite da je to na pomolu nova ljubav. Ovog dana ste srecnik dana.

 

STRELAC

Vreme je da pokazete da ste jaci nego sto mislite. Od vas se to i ocekuje u jednom trenutku danas. Nece vam biti lako jer ste vrlo mudri i promucurni. Otkricete da vas partner vara sa nekim i to ce vas skoro ubiti.

 

JARAC

Volite nekoga i osecate da vas taj neko odavno gleda. Danas imate sansu da mu pridjete i pokazete  sta osecate. Vreme je da danas pridjete jedno drugome i da prestanete da gusite osecanja.

 

VODOLIJA

Preko vas se lome problemi koji muce ujedno bika, blizanca i skorpiju. Izmedju sve troje, uvek stitite skorpiju, ali cete se pokajati. I ne slutite da ce vam zadati udarac kakav i ne ocekujete.Bice da ste stitili  pogresnog.

 

RIBE

Vasi dani su satkani od dana koji teku i zivite od danas do sutra. Takav  ce biti i ovaj dan, kako bar vi mislite. Ne zelite ga zabojiti laznom nadom, ali ce biti jako lep, i vrlo zanimljiv po sadrzaju. Jedna osoba ce vam  uciniti to da ovo bude vas najbolji dan, kakav odavno niste imali.

Stranice: 1 2