Tokom vikenda: Ovna prati sreca,Bik mora da bude siguran u sebe…

Tokom vikenda: Ovna prati sreca,Bik mora da bude siguran u sebe…

8. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Niste bas neke srece ali vas ona  ipak prati.Verujte da je bolje sto vas prtati u losim trenucima. Sreca  svakome traje kratko i prodje, a vas cuva na svakom koraku. I sada cete imatio srecnu okolnost.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vase misli su se stalozile i vreme je da budete  sigurni u sebe. Ako ste do sada i bili nesigurni, vreme je da se i povrati se vase samopouzdanje. Od vas se ceka  da pokazete zube ovih dana, jer cete imati takvu situaciju.

 

BLIZANCI

Konacno cete shvatiti da ste i pogresili, ali i da ste gresili duzi period. Partner se nosio sa vasim greskama, kako je morao i mogao.Sve se zavrsilo tako sto se on povukao, i sada je vasda proslost. Daje vam sansu i vraca se u vas zivot ponovo.

RAK

Sumnjate u jednu osobu i vase su sumnje na mestu.Vas partner nesto radi iza vasih ledja, pa malo osmotrite oko sebe. Da li to pokusava da vas prevari sa nekim, ili samo zeli da vidi kako cete se vi ponasati?

 

LAV

Vase srce i dalje kuca za jedinu vasu i to vas i vodi dalje. Ovih dana ce vam se konacno ostvariti najveca zelja, jer cete shvatiti da ste voljeni. Samo od njene ljubavi zavisi vasa sreca. Sada kad znate da ste voljeni, veca sreca ne postoji.

 

DEVICA

Vas stil zavodjenja je avaturisticki, i vreme je da se sredite i pokazete da ste sarmer. Ovih dana cete se naci u drustvu  osobe koja ce vas jako zainteresovati. Ucinicete sve sto znate da je sarmirate. Znacete da ste je zaveli.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2