Tokom vikenda: Ovna prati sreca,Bik mora da bude siguran u sebe…

Tokom vikenda: Ovna prati sreca,Bik mora da bude siguran u sebe…

8. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Vec ste u raskoraku sa jednom osobom koja vam budi interesovanje. Stalno se mimoilazite i nikako da se nadjete u drustvu. Resili ste se poztruditi oko nje, a ako je za utehu, bas ovih dana cete biti deo jednoga skupa.

 

SKORPIJA

Ne znate sta hocete, ni kako da pratite sebe. Vi sami sebi jako kompplikujete i stvarate zabunu. Pokazite da ste spremni da raznmrsite klupko zelja  koje nosite  u grudima. Krenite redom , od manje zelje, ka vecoj.

 

STRELAC

Imate moc rasudjivanja sa svoje tacke gledista, ali ne gledate sa strane. Zato cete ovih dana da gresite u vezi sa jedno osobom. Vreme je da se radujete, a ne da budete sumnjicavi. Nadjite neku sredinu, kako ne biste ispali nepravedni prema toj osobi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vec ste zanemarili svoje srce i ne osecate kako i za kime kuca.Moracete bolje da sagledate sve i da se upitate  sta zelite. Kao da se zaljubljujete i vreme je da to priznate i sebi i drugima.Od vas se ocekuje da krenete  za srcem.

 

VODOLIJA

Mada ste samouvereni, i mislite da ste uvek u pravu, vreme je da se sada vidite da gresite. Verujte da cete se ogresiti o jednu osobu a ona vas jako voli. Ne budite toliko zapeti i tvrdoglavi.  Samo popustite i bicete srecni!

 

RIBE

Niste svesni da vas ceka radost, a vi ste kao bez nade! Jedna osoba zeli da vas usreci i dopustite joj. Oterace sve vase tuge i izbrisati sve suze proslosti! Samo je pogledajte u oci i shvaticete koliko vas voli!

Stranice: 1 2