Evo koje znakove ce voljena ooba prevariti do kraja mjeseca

Evo koje znakove ce voljena ooba prevariti do kraja mjeseca

9. prosinca 2023. 0 By Maja

Pred ovim znacima je easkid sa voljenom osobom. Pred njima je period do kraja mjeseca koji ce sve da promjeni. Ljubavna sreca ce im okrenuti ledja kao nikad do sada.

OVAN

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Mnogo ljubavi i postovanja ulazete u svoju vezu. Vi ste zodijak koji je uvijek postovao ljubav i srecu koja vam je u zvotu jako bitna. Nikada niste dozvolili da se neko petlja u vasu vezu, jer ste naucili da se sami izborite za svoju srecu. Osoba ste koja vjeruje svom partneru, jer vi ste iskreni i idete od toga da je to i vas partner.

Ali uskoro cete saznati za veliku prevaru koja ce sve srusiti. Dok ste vi uvijek bili iskreni prema voljenoj osobi, vas partner to prema vama nije bio. Vi cete saznati da ste prevareni sto ce slomiti vase dobro srce. Lako vam nece biti jer mnogo povjerenja imate u voljenu osobu. Ipak vi cete imati snage i volje da krenete dalje jer necete se predati tugi koja ce poceti da vlada u vasem zivotu.

Pred vama je jedan period koji mijenja sve jer poslije bolnog saznanja nista nece biti kao prije. Vi cete se sa velikom tugom suociti ali ta tuga ce vama dati snagu da u inat nastavite dalje.

Srce ce vam biti slomljeno ali neko kao vi nikada se ne predaje. Sigurno je da vam nece biti lako ali s vremenom cete  nauciti da je tako bilo najbolje. Pred vama su velike promjene koje ce vam slomiti srce, ali dati posebnu snagu.

 

Nasraval na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2