Lavovi prkose, Bikovi se kaju a kriju,dok se Vage i Vodolije inate…

Lavovi prkose, Bikovi se kaju a kriju,dok se Vage i Vodolije inate…

10. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Previse ste ponosni, ali se drzite po strani, ne zeleci da se to vidi.Nastojite da sakrijete da ste povredjeni od strane jednog bika. Mada se i on kaje, verujte da krije  vesto od svih. Vi to vidite za razliku od drugih.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Imali ste ljubav vrednu pomena ali sada je sve ostalo popruseno.Sada se kajete sto niste pokusali da spasete, sto se spasti da.  Kajete se ali krijete sta vas boli. Mozda cete imati snage da se malo primirite.

 

BLIZANCI

Niste ni srecni, ni zadovoljni, ali to ne znaci da ne mozete biti. Vreme je da se nesto i ucini po tom pitanju. Mozda vam naredni period donosi  nesto mnogo lepse, pa se radujte sto ce vam se priziti sansa.

 

RAK

Zavoleli ste i za vas je to ljubav zauvek, ona koja nema rok trajnaja. Dok je vas, bice  i te ljubavi, pa makar vam i ne bila uzvracena. Zato cete u narednim  danima pokusati da prosledite osecanja srca onom kome i pripadaju.

LAV

Poceli ste da prkosite onome ko vas jako voli i koga volite i vi.Posvadani ste a vi ne zelite da snosite krivicu. Ili bar deo te krivice za koju necete  da priuznate, nego sirite prkos. Nije samo partner kriv, i vi ste.

 

DEVICA

Ne znate kako da resite svoju emotivnu prilku koja nije dobra. Hteli biste otvoren razgovor, ali nikako da se partner odluci za njega.Moracete da ga naterate na razgovor, ili cete vi definitivno da resite stavljajuci tacku.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2