Bikovi i Blizanci ce imati novcanu srecu, dok ce drugi imati izdatke…

Bikovi i Blizanci ce imati novcanu srecu, dok ce drugi imati izdatke…

10. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Prati vas losa sreca ovih dana i vreme je da se malo zaustavite. Nem,ora da znbaci da ce tako da potraje duze vreme.Mozda ste samo umislili i vreme je da se  pokazete da ste  optimista, a ne pesimista.Budite jaci!

 

BIK

Mada ste  u problemima, vise vas brinu vasi novcani problemi.Sada cete imati  novcane srece jer vam slede novcani dobici. Od vas ce se konacno okrenuti svi problemi, i krenuce vam bolje. Sledi dobitak za dobitkom.

 

BLIZANCI

Kao da ste braca sa bikom, bicete jako srecni ovih dana. Vreme je da se i vasa finansijska sreca  sredi i da pocnete da se  radujete.Imali ste velike novacne izdatke, ali cete imati i dobitke zaredom.Bicete prijatno iznenadjeni.

 

RAK

Ne znate kuda cete i kako, a  vec ste jako umorni. Vreme je da budete odmorniji i gledajte kako da  se malo opustite. Nesto ce vas iznenaditi, a i bice jako prijatno cuti, bar za vase usi.Bice i onih kojima  ce biti krivo.Onih ljubomornih.

 

LAV

Imacete nekih izdataka i vreme je da se  malo i redukuju. Zato cete morati  da se licno postarate da to bude  drugacije. Ucinite konacno  da svoje troskove podelite na bitne i nebitne.Morate biti racionalniji kada je novac u pitanju.

 

DEVICA

Nadjite snage da se pocnete drugacije ophoditi prema onom ko  nije zasluzio vasu dobrotu.Mozda cete uciniti dobro delo, jer cete shvatiti da se radi o necemu bitnom.Osoba je radila protiv vas, a po cijem nalogu? Bicete zaprepasteni!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2