Izaberi TAROT KARTU  i saznaj sta ti ona PREDVIDJA!

Izaberi TAROT KARTU i saznaj sta ti ona PREDVIDJA!

17. prosinca 2023. 0 By Maja

TAROT KARTA BROJ 1

Ti si osoba koja zivi za svoju ljubavnu srecu ali kojo bliska buducnost nazalost ne donosi srecu vec tugu i samocu. Naime veza u kojoj se trenutno nalazis dobiti ce veliki preokret jer sa osobom sa kojom si u vezi neces ostati vjecno. Mada  ne zelis da vjerujes u tako nesto pred tobom su desavanja koja ce dovesti do toga da prestanes vjerovati u iskrenu ljubav.Osoba koju mnogo volis, i za koju bi sve ucinio tvoje srce ce slomiti i nista vise nece biti isto.

Pred tobom je u bliskoj buducnosti jedno veliko razocarenje koje nece moci nista da promjeni. Toliko ces se razocarati da ces provesti svoje vrijeme u samoci jer svoje srce neces moci nikome drugom pokloniti. Za samocu ces se ti odluciti jer povjerenje u ljubav vise neces imati.

 

TAROT KARTA BROJ 2

Istina je da ti nije uvijek lako ali ti si osoba koja nikada ne prestaje da se bori za ono sto zeli. Veliki trud ulazes u svoju srecu koja je tebi od velikog znacaja. Ne oslanjas se na druge vec samo na sebe i svoje mogucnosti. Imas velike ciljeve ali ne zuris da ih sve ostvaris od jednom.

Ipak u tvojoj bliskoj buducnosti ti ces imati toliko srece da ces uspjeti da ostvaris sve sto si ikada zelio. Velika sreca ce tebi biti naklonjena i svoje ciljeve i snove ces ostvariti brze nego sto si to ikada mogao zamisliti. Pred tobom su desavanja koja ce ti pomoci da sve postignes, jer sudbina sa tobom ima predivne planove. Sve sto zelis ti ces i postici.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2