Nedelja donosi veliki PREOKRET na emotivnom planu jednom zodijaku…

Nedelja donosi veliki PREOKRET na emotivnom planu jednom zodijaku…

10. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Od vas se ceka da budete mnogo jaci. Vreme je da pokazete da cete znati da se nosite u situaciji koja nije povoljna. Partner je ucinio nesto sto niste spremni da mu oprostite, ali zalud sve, kada ste povredjeni.

 

SKORPIJA

Jedan vas je bik povredio a da niste ni svesni. Vreme je da se pokusate usmeriti u boljem smeru  i sto dalje od njega. Vreme je za nove pocetke, pa se trudite da vec danas savladate ono sto morate.Okrenucete i vi novi list.

 

STRELAC

Upucuju vas da se smirite i da se ne svetite zbog onog sto vas je snaslo. Vreme je da budete spremni na ispravne korake,  a ne da opet pogresite. Ima dana da mu vratite sve milo za drago. Samo budite strpljivi.

 

JARAC

Vasa ce prica da kuje nove  planove, a vi cete samo da sledite srca. Docekacete da danas krenete za njima, i zauvek spojeni u ljubavi koja se rodila. Povinovacete se srcima  i njihovoj zelji i postati srecni zodijak. Puzt srca vodi sreci, ali ne svakoga.

 

VODOLIJA

Suvise ste ponosni da biste popustili, ali vam nece biti lako. Vase srce kuca od zelje da se rese sve vase situacije.Ne zelite da u vama neko vidi slabica, pa zato ste nepopustljivi. Bice da cete pogresiti tako sto cete se drzati ponosa koji ce vas ubiti.

 

RIBE

Mogli biste biti srecnik dana, kada biste svoju situaciju sagledali bolje. Sve je pod kontrolom, i vi cete se moci  i dalje smejati i biti raspolozeni. Od vase ljubavi zavisi da li cete i dalje biti optimista koji moze sve. Zato cuvajte ono sto imate.

Stranice: 1 2