Ovi znaci ove ZIME prave FATALNU GRESKU koja ce ih kostati VELIKE SRECE!Mnogo ce se POKAJATI!

Ovi znaci ove ZIME prave FATALNU GRESKU koja ce ih kostati VELIKE SRECE!Mnogo ce se POKAJATI!

16. prosinca 2023. 0 By Maja

Ovi zodijaci ce napraviti gresku koja ce ih kostati iskrene ljubavi. Prevarice osobu koja ih voli najvise na svijetu, ali vrlo brzo ce ih stici kajanje. Da li ce im velika ljubav zeljeti oprostiti?

OVAN

Vi ste inace zodijak koji uvijek pokusava da ucini sve za svoju ljubavnu srecu. Sa voljenom osobom ste prosli mnogo toga ali za ljubav koja vam je bitna vi ste se uspjeli izboriti. Mnogo volite svog parntera kao i on vas. Vasa ljubav nije uvijek bila pracena samo srecom ali vi ste uvijek bili jaki i znali ste kako da se suocite sa problemima koji vas zadese. Zajedno ste postigl mnogo, ali ove zime zbog vasih postupaka gubite sve. Naime vi cete ove zime napraviti jednu veliku gresku za koju ce voljena osoba saznati.

Vi cete misliti da ste se zaljubili i zapoceti cete aferu sa osobom koja prema vama nece imati osjecanja kao vi prema njoj.

Vrlo brzo cete  shvatiti svoju gresku i prvo sto cete zeljeti jeste da se vratite svom partneru kojem ste slomili srce. Naime vasa iskrena ljubav ce za sve saznati i od nje oprostaj nemojte traziti, jer ga necete dobiti. Vas partner je vama preko mnogo cega prelazio, ali preko prevare nikada nece, ali vi  to dobro znate.Nece vam biti lako ali sa svojim greskama cete morati zivjeti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2