Do 15. decembra DVA znaka ce se kajati, Rakovi ce opet da grese, dok ce  jedan da svesno ucini POGRESAN KORAK!

Do 15. decembra DVA znaka ce se kajati, Rakovi ce opet da grese, dok ce jedan da svesno ucini POGRESAN KORAK!

11. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da se okrenete jednom strelcu kojeg ste zainteresovali.Od vas se ceka da budete  i dalje cistoga srca i da se nadate u mogucu vezu.Ovi dani ce biti idealni da jedno drugome pridjete.

 

SKORPIJA

Vec ste se sredili po pitanju  emocija, ali niste sigurni u svoje sanse. Ocekujete da ce vam neko oprostiti za sve greske.Opet cete uciniti nesto na svoju volju, mada vas upozoravaju da to ne cinite. Svesno cinite pogresan korak.

 

STRELAC

Neko vas je zaduzio u vasem ziviotu, i sada su dani da mu uzvrate. Osecate se vrlo lose, znajuci da ste nekome duzni.Nece biti posteno sto ce vam traziti ustupak, koji vam nece biti po volji.Moracete da igrate  po tudjim pravilima.

 

JARAC

Vreme je da vas ovih dana ponese ljubav prema nekome. Bicete izgubljeni, ali i prijatno iznenadjeni.  Od vas se ceka da pustite reci osecanja da vas nosi, sto cete i uciniti.Ovo ce biti vasih pet minuta i vreme je da ih iskoristite.

 

VODOLIJA

Srce vam kuca pri susretu sa jednom ribom. Vreme je da joj se posvetite ovih dana i da znate da i ona vas gleda. Moracete sami da procenite da li ste jedno za drugo. I sto je najteze znati, da li ste oboje za vezu, ili samo za avanturu.

 

RIBE

Neko vas opseda pogledima koji su sve smeliji. Ako ste zinteresovani i vi pokazite da cete se naci na istoj talasnoj duzini. Vreme je da se zna  sta vas vuce jedno drugome. Da li ce to biti  samo ljubav koja je trenutna, ili ona koja obecava.

Stranice: 1 2