IZABERI NOVOGODISNJI SIMBOL i saznaces sta ce ti DONETI ZADNJI DANI u ovoj godini!

IZABERI NOVOGODISNJI SIMBOL i saznaces sta ce ti DONETI ZADNJI DANI u ovoj godini!

11. prosinca 2023. 0 By Maja

SIMBOL BROJ 1

Ne moze se reci da je godina koja je iza tebebil pracena samo uspjesima, ali ti od svoje srece odustao nisi. Veoma si uporna osoba koja zna sta zeli, i koja pd svojih ciljeva nikada nece odustati. Istina je da ti nije  uvijek lako ,ali ti pokusavas da se izboris za ono sto ti je bitno. Vjerujes u sebe i kada ti ne polazi sve onako kako si planirao. Da porazi pripadaju zivotu toga si svjestan, ali ti se sa porazima nikada ne miris. Odlucan si da ces ostvariti ono sto si zamislio, a to se posebno odnosi na tvoj poslovni zivot.

Novac ti je potreban, ali za njega se uvijek iskreno i boris.

Nije sve islo onako kako si planirao, ali u zadnjim danim u ovoj godini mnogo toga ce da ti krene na bolje. Sreca kuca na tvoja vrata, ali ovaj put velika sreca jer tebi ce preko noci sve krenuti na bolje. Poslovna sreca na kojoj si tako dugo radio napokon ce da te pogleda. Poslovna prilika koja se tebi pruza nadmasit ce sva tvoja ocekivanja. Vrijeme je za veliku poslovnu srecu koju si ti iskreno zasluzio.

 

SIMBOL BROJ 2

Ti vjerujes u ljubav i kada ti je srce slomljeno. Od ljubavi nikada neces odustati, jer ona je tvoja vodilja i ako te je u zadnje vrijeme kostala mnogo boli. Osoba si cije misljenje ni jedno razocarenje ne moze promjeniti, jer ti znas da se za neke stvari u zivotu vrijedi boriti. Svoje srce si mozda poklanjao lako, ali tvoja ljubav je uvijek bila samo iskrena.

Dani razocarenja u ljubavi su napokon iza tebe.

U zadnjim danima u ovoj godini tebi ce velika ljubavna sreca pokucati na vrata. Tebi slijedi susret sa tvojom srodnom dusom koji ce ti samo veliku srecu donijeti. Pred tobom su velike promjene koje ce u tvoj zivot donijeti samo veliku radost. Ljubav je bila i ostala na prvom mjestu u tvom zivotu, i tebi je sudjeno da u novu godinu udjes sa novom ljubavi na tvojoj strani.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2