LJUBAVNA SRECA napokon kuca na vrata ovih zodijaka!

LJUBAVNA SRECA napokon kuca na vrata ovih zodijaka!

11. prosinca 2023. 0 By Maja

Ljubavna carolija je pred ovim slobodnim zodijacima kojoj su se prestali nadati. Vrijeme je za veliku ljubavnu srecu.

BIK

Nikada se niste ustrucavali da pokazete svoja osjecanja. Koliko god to bilo vasa predivna vrlina, ona vam je i mnogo boli donijela. Bivsa ljubav je podcjenila vasu ljubavi znala je da vase iskreno srce uzima zdravo za gotovo.Vi ste bice koje nije naucilo da se pretvara. Kako na svim poljima vaseg zivota ,tako i u ljubavi ste uvijek bili samo iskreni. Povjerenje i iskrenost su vama sve u ljubavi, ali upravo to je falilo. Vama nikada nije bio potreban neko ko ce vas lagati, jer vi zelite istinu pa  makar ona bila i bolna. Pred vama je ljubavna sreca koja ce nadmasiti sva vasa ocekivanja.

Pred vama je jedan susret koji ce samo radost u vas zivot donijeti. Nikada niste ocekivali previse, samo iskrenu ljubav ste uvijek zeljeli. Pred vama je susret koji ce mnogo toga promijeniti na bolje.

Susret sa vasom srodnom dusom je pred vama koji ce nadmasiti sva vasa ocekivanja. Vi cete upoznati pravu ljubav koja vam je uvijek bila potrebna.

Uskoro se vas zivot  mijenja iz korijena , jer pred vama je susret sa vasom pravom ljubavi. Osobom koja ce vas zivot uljepsati i koja ce prema vama uvijek biti samo iskrena.

Vasa ljubav je iskrena i to vam je donosilo bol, ali sve ce uskoro da se promijeni na bolje. Vi cete samo za iskrenu ljubav znati koja ce vas pratiti kroz vas zivot. Sreca vam slijedi kakvoj se niste mogli ni nadati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2