Narednih sedam dana:Ovnu razocarenje, Devicama problemi, Jarcevima cveta ljubav…

Narednih sedam dana:Ovnu razocarenje, Devicama problemi, Jarcevima cveta ljubav…

11. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se dese neke odlucujuce stvari. Od vas se ceka da donesete ono sto morate i vreme je za odluke. Cak i kada su odluke teske, morate ih resiti, mada ce vas sada ova razocarati.

 

BIK

Vasa ljubav ce da utihne i moracete biti svesni toga.Zasto da sepravite ludi i ne zelite da prihvatate sto je tu. Ono sto je istina, istina je, ma kakva bila. Ne vredi vam da krijete, od istine ne mozete pobeci.

 

BLIZANCI

Vec ste pokazali vise puta  da ste dosta sebicni, pa cete i sada da vodite svoje interese. Vreme je da se okrenete  onome sto vas vodi  ostvarenju ciljeva, bez obzira sta ko o vama mislio.

 

RAK

Vreme je da se srede vasa osecanja i da tacno pokazete sta ko zeli.Od vaseg partnera ocekujete da vam bude podrska, a da to niste ni  put do sada osetili. Ovih dana morate razmisliti o tome.

 

LAV

Imali ste neke  situacije koje vas nisu uverile da ste voljeni. Sada je  vreme da se okrenete partneru i da vam jasno pokaze  sta oseca. Ne zelite da iznudite  neciju ljubav, ako nije cista i od srca.Neka svako odluci za sebe sam i bez pritiska.

 

DEVICA

Bicete u problemu koji vas dodatno iscrpljuje i koji ce vas  muciti i dalje. Naredni dani ce morati da vam donesu neko resenje. Ucinicete sve da budete nacisto sa onim sto vas muci, pa makar sve otislo u propast.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2