Izaberi andjela i saznaj UPOZORENJE za narednih deset dana!

Izaberi andjela i saznaj UPOZORENJE za narednih deset dana!

12. prosinca 2023. 0 By Lala

Andjeo je uvek nas cuvar koji nam pazi, prati na svakom putu, i u svakoj nevolji stiti…

Stoji izmedju nas i neba, i cuvajuci nas, cesto nas i upozorava na sve sto treba da uzmemo u obzir, i da se pricuvamo.

Imate tri ponidjen aandela cuvara, a svaki vam salje neko upozorenje. Izaberite samo jednog i saznajte sta vas upozorava!

AKO STE IZABRALI ANDJELA CUVARA BROJ 1

Vi koji ste izabrali andjela cuvara pod rednim brojem jedan, imate neki cudan osecaj.Cini vam se da se oko vas desava nesto vrlo cudno,i nesto isto toliko nejasno vama, ali i neshvatljivo.

Bas kao da vam srce kuca u smeru koji ne vodi sreci. Ili kao da vas licni osecaj srece nesto bocka, nesto rusi i remeti. Vreme je da se srede vase misli i da se od vaseg zakljucka sve pocne da odvija po redu.

Andeo cuvar vas upozorava da vam sledi jedan susret, ali se morate cuvati. Budite jako oprezni. Neko vas zeli navesti na krivi put, tako da cete vrlo lako da pocinite gresku. Vrlo otvoreno i svesno mozete uciniti nesto krivo, a da ne shvatite sta cinite.

Nemojte da padnete na slatkorecivost osobe koju cete sresti. Ona ce na sve nacine da vam se dodvorava, da vam cini po volji, a da je niste ni upoznali kako treba.

Umesto da poverujete cas posla i da se zaljubite, pazite. Budite vrlo oprezni  i pazite sta cinite. Drzite distancu i ne verujte svakome na rec. Tako biste, verujuci na prvu loptu bas u sve, mogli biti jako povredjeni.To vam je upozorenje andjela cuvara!

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2