TEST LICNOSTI:CVET koji izaberes otkriva TVOJU TAJNU,TVOJU NAJVECU ZELJU,NAJVECI STRAH!

TEST LICNOSTI:CVET koji izaberes otkriva TVOJU TAJNU,TVOJU NAJVECU ZELJU,NAJVECI STRAH!

16. prosinca 2023. 0 By Maja

CVET BROJ 1)

Kroz život koračate bez dlake na jeziku,  i bez imalo straha šta će drugi misliti o vama. Nije vam bitno šta drugi misle sve dok vi zate da kroz svoj život koračate pošteno. Mnogo ste tvrdoglava osoba, ali i osoba koja ume da prihvati kritike. Neko ste ko će priznati svoje greške, pa makar vama to ponekad i ne bilo pravo. Bez obzira što ćete svakom u lice reči svoje mišljenje, svoje tajne ipak čuvate samo za sebe. Malo je onih kojima vi zaista verujete, jer tajna koju čuvate je propračena razočarenjima. Vi niste uvek bili osoba koja ste danas. U životu su vas mnogi razočarali, i vi ste naučili da se izborite za sebe.

Vaša otvorenost koju imate danas nije uvek bila prisutna. Ona je jedan deo vas kojim pokušavate da se zaštite, i da ne pokažete koliko ste zapravo ranjiva osoba. Vaša najveća želja u životu je ipak mnogo skromna. Vi želite zdravlje za sebe i ljude koje volite. Ništa vam ne ide preko toga. Vaš najveći strah je gubitak dragih ljudi. Ma koliko se vi trudili da sa vana izgledate kao da vas ništa ne može pogoditi, u duši ste osoba koja se uvek brine za druge, ali to nikome nećete priznati.

 

CVET BROJ 2)

Za vas važi pravilo da se sa mnogo truda i vere u sebe može postići sve. U vašem životu ne postoje granice samo ako vi to iskreno želite. Vredna ste osoba koja ne očekuje da joj život bilo šta pokloni. Sve što imate u životu postigli ste svojim rukama i svojim trudom. Tajna leži u činjenici da vi u životu niste imali mnogo .Zarekli ste se sebi da ćete uspeti u životu, i od tog sna ne odustajete. Vaša prošlost je tužna, ali ona je od vas napravila jaku osobu koja ste danas. Vaše želje nisu velike, tek onolike da vi sebi možete obezbediti dobar život. Vi ste osoba koja se bori da ostvari svoje želje i koja nikada neće odustati. Kao i sav normalan svet i vi imate svoje strahove. Vaš strah od neuspeha vas prati već dugo. Vi vrlo dobro znate šta znači ne imati u životu, i na to mesto se nikada ne želite vratiti.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2