Izaberi svijecu-saznaces sta ti sledi uskoro na polju ljubavi…

Izaberi svijecu-saznaces sta ti sledi uskoro na polju ljubavi…

14. prosinca 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI SVECU BROJ 1:

Vi koji ste izabrali svecu pod rednim brojem jedan, vec znate cemu da se okrenete.  Vreme je za neke ozbiljne razgovore, i ozbiljnije teme koje ce vas morati drzati ovih dana. Moracete se ozbiljno pozabaviti  nekim ozbiljnjim temama. Vasa sveca vas upozorava na vasu emotivnu vezu koja je zapala u monotoniju i koja vas podseca da se nesto desava. Ipak ce biti da to sto se zbiva nesto, nije tek onako. Nije to bilo sta, vec nesto ozbiljno i  komplikovano i sto zahteva  vasu punu paznju.  Bice  to vreme da svoju emotivnu monotoniju popravite, da je izvedete iz corsokaka u koji je i zapala vasa veza. Ako se ne uozbiljite  vi mozete ocekivati raspad svoje  emotivne veze.

Vas cilj je da se popravi sta moze i ako moze. A moci ce ako imate bar malo emocija,  i ako se imalo volite jos, mozda i uspete da spasete svoj emotivni raskol i spasete brod koji vec tone.

AKO STE IZABRALI SVECU BROJ 2:

Vi koji ste izabrali svecu pod rednim brojem dva, tacno se osecate onako kako ona i gori: Lepo i zadovoljno, puni elana i emotivne srece. Vi ste od onih kojima nista nije palo sa neba, niti je doslo tek  onako, samo od sebe.

Za sve lepo u vasoj vezi zasluzni ste oboje sa svojom tolerancijom, razumevanjem, postovnjem i uvek sa uvazavanjem.  Niste se svadjali ko ce biti u pravu, niti cija ce rec biti glavna ili cija poslednja!  Sami ste sebi bili partneri koji se podrzavaju i bore, a ne da ste bili rivali koji ce sve raskopati. Vasa sreca je ogromna, ljubav cista kao biser  i vasa sveca upozorava da ce vasa ljubav goreti i trajati.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2