Pred  ovim znacima su TESKI DANI-ceka ih SLOMLJENO SRCE, IZDAJA i BOL!

Pred ovim znacima su TESKI DANI-ceka ih SLOMLJENO SRCE, IZDAJA i BOL!

13. prosinca 2023. 0 By Maja

BIK

Ljubavna sreca je vama jako bitna, ali i vi mnogo cinite kako bi bili sretni. Ne ocekujete da se desi cudo, vec se za svoju ljubav borite. Osoba ste kojoj je povjerenje jako bitno. Uvijek nastojite da budete iskreni prema voljenoj osobi. Povjerenje vam je na prvom mjestu i nikada preko lazi necete preci. Borite se za svoju ljubav, ali iskrenost i postovanje ocekujete zauzvrat. Period koji je pred vama na zalost nece ispuniti vasa ocekivanja, jer vama slijede teski dani.

Dok se vi trudite da uvijek budete iskreni prema osobi koju volite, vas ce vasa ljubav mnogo razocarati. Pred vama je jedno veliko razocarenje koje ce vam slomiti srce. Vas partner ce napraviti jedan korak koji vam se nece dopasti, i vasa veza ce biti pod velikim upitnikom. Ocekujete istinu u svakom segmentu svog zivota, posebno u ljubavi bez povjerenja ne moze. Pred vama su teski dani jer osoba koju najvuse volite ce upravo sa vasim povjerenjem da se poigra. Nece vam biti lako, ali vi cete donijeti ispravnu odluku za sebe.

 

VAGA

Svoje srce nikada niste lako poklanjali , ali kada to ucinite onda znate zasto . Osoba ste koja vjeruje u iskrenu ljubav, i koja vjeruje da lazi u jednoj vezi nemaju sta da traze. Vjerujte voljenoj osobi, jer dugo ste gradili to povjerenje koje vama mnogo znaci. Ipak, vas partner ce u danima koji dolaze mnogo da vas razocara. Velika ljubav je izmedju vas, ali jedna greska slijedi koja ce sve dovesti u pitanje.

Pred vama je veliko razocarenje sa kojim cete se morati suociti. Vasa ljubav ce biti izlozena jednoj velikoj probi, jer pred vama su dani u kojima vam nece biti lako. Vas partner ce se mnogo kajati zbog greske koju ce napraviti, ali samo tesko da cete moci tako lako oprostiti. Vi cete u danima koji dolaze morati da se suocite sa velikom boli, jer tako nesto nikada niste mogli ocekivati. Period koji dolazi mnogo ce vas boljeti, ali mozda cete na kraju ljubavi ipak dati jos jenu priliku. Lako vam nece biti, ali naucili ste da se suocite sa raznim zivotnim izazovima.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2