Cetvrtak  ce jednom znaku doneti veliku radost, a potom i srecu…

Cetvrtak ce jednom znaku doneti veliku radost, a potom i srecu…

14. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Od vas se ceka da ucinite prvi potez, i da se okrenete  partneru. Nemojte da se ponasate kao da ste vrlo  hrabri, kada i sami znate da to niste.Bodri vas partner da istrajete u svemu , ali vas ne moze usmeravati uvek.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Konacno cete se morati da se okrenete   u smeru koji vas vodi ozbiljnim koracima. Vreme je da sami konce uzmete u svoje ruke i pocnete da zivite. Do sada ste samo zivotarili, a konacno je vreme da prodisete.

 

BLIZANCI

Malo srce  koje pokazujete lako moze biti puno ljubavi. Vasa je sreca  je da cete danas sresti  nekog vrlo skromnog.Nekog ko ne vaga osecanja, kako tudja, tako i svoja.

 

RAK

Od vase ljubavi  zavisi sta cete uciniti i kako se ponasati prema jednom ovnu. Ako osecate da ste  zaljubljeni, ponasajte se zaljubljeno. Zato danas nastojte da pokazete svoja osecanja i da se zna sta cete i kako dalje.

 

LAV

Vasa emotivna prica se zavrsila i pre nego je i pocela. U trenutku kad ste postali  ludo zaljubljeni, shvatili ste da vam nece biti uzvraceno. Vreme je da se okrenete novoj vezi i da se ne nadate novom pocetku.Od vas se ceka da budete  razumni.

 

DEVICA

Danas necete pokazati dovoljno razuma, ali cete  se moci okrenuti  razumnijim sansama.Morate da se okrenete   onome sto vam se pruza i da se zna sta vam je ciniti. Gledajte ad iskoristite lepu sansu koja ce krajem dana.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2