GATANJE IZ KAFE: Izaberi SOLJICU i saznaj SUDBINU  narednih SEST MESECI!

GATANJE IZ KAFE: Izaberi SOLJICU i saznaj SUDBINU narednih SEST MESECI!

14. prosinca 2022. 0 By Lala

Soljica je cesto mogla da pokaze neke stvari, bilo dobre ili lose.Da nagovesti moguce raskide, predstojece ljubavne veze ili cak, ljubavne svadje.

Gatanje iz kafe je ono sto se vekovima privlaci kao jedan vid predskazanja nekih desavanja ili dogadjaja u nasoj blizoj buducnosti.

Tako cete i sami da otkrijete sudbinu za narednih sest meseci, na osnovu soljice  koju odaberete.Ponudjene su tri, a vas izbor ce biti samo jedna, jer i sudbina je jedna.

Kakva -takva. ali je vasa i moracete je prihvatiti. Jedino sto mozete je da se probate boriti da otklonite neke negativnosti i da ih ucinite manjim i lakse prihvatljivim i podnosljivim…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

AKO STE IZABRALI SOLJICU BROJ 1:

V koji ste izabrali soljicu  pod rednim brojem jedan,  imate los osecaj vezan za vase emotivno polje. Ovde se radi o malo duzem vremenskom periodu, pa vas zato i plasi vas osecvaj koji ce avs poneti o nositi, a istovremeno i plasiti.

Vasa soljica, ili gatanje iz kafe koja se prolila na crveno, hasno govori da se tu radi o ljubavi.

Kod vas ce u narednih sest meseci doc do  ljubavnih prpoblema, a takvo su i najcesci.

Osim toga, takvi su i najtezi o najveci. Oni koji zasluzuju trajnija resenja i kod kojih je mnogo teze doci do resenja. Bar onoga paravoga.

Vi cete se tokom dana koji dolaze morati da okreneteemotrivnom partneru i da tzatrazite objasnjenje.Pocece da izbiva stalno negde, da ide pravdajuci se poslom, a sumnjacete ad se radi o necemu losem.

Morate biti hrabri i jaki da se zaostrite i da pokazete ad imate stav i da sumnjate: Prvo u njegove poslove, a zatim i u vernost.

Proverite da li je to samo kriza, ili se radi o nedostatku ljubavi, Ili o predstojecem kraju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2