Jedni se kaju, drugi raduju: Samo JEDNOM znaku ce da se okrene KOLO SRECE!

Jedni se kaju, drugi raduju: Samo JEDNOM znaku ce da se okrene KOLO SRECE!

14. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Mozda se lako kajete zbog neceg za sta ni sami niste krivi.Kada bi sa vama i partner delio bol i kajanje, sve bi bilo daleko bolje.Od vas se ceka da postanete solidarni sa partnerom, ali bi i on morao biti solidaran sa vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vreme je da se okrece sve napred i da sve ide svojim  tokom. Pred vama je  novi pocetak koji ce vas  preporoditi. Odavno zelite da se vase emocije srede i vasa hrabrost da bude veca.

 

BLIZANCI

Dok neko misli da ga volite, vi ste mu daleko svojim srcem. Nemojte mu vise podgrevati  nade i terati ga da se uzalud raduje vama. Vreme je da kazete  da mu necete dati sansu i da ga uverite da se lazno nada.

 

RAK

Vi ste srecni da  se nista vise ne komplikuje, pa kada bi i ostalo ovako. Mada ste na pola puta, ni srecni, ni nesrecni, ipak biste  da ostane tako. Daleko vam je radje takvo stanje, nego da se lazno nadate da ce vas krenuti, a znate da nece.

 

LAV

Srce vam kuca od zelje da vam se neko vrati, ali nece. To sunce vas nece ogrejati i vreme je da se snadjete. Zato mu se nemojte uzalud nadati, nego mu pokazite da je vreme da okrenete novi list.

 

DEVICA

Vasa prica bi mogla da pocne uskoro i to sa onim koga volite. Naravno da je to slepa i tajna ljubav. Od vas se ceka da budete istrajni, a verovali ili ne, ovih dana ce vam se poceti udvarati.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2