Oni ce napokon upoznati VELIKU SRECU svog ZIVOTA! Njima je LJUBAV SUDJENA!

Oni ce napokon upoznati VELIKU SRECU svog ZIVOTA! Njima je LJUBAV SUDJENA!

14. prosinca 2023. 0 By Maja

STRIJELAC

Bivsa ljubav vam je mnogo boli nanjela, ali vi ste osoba sa karakterom koja nikada nije zeljela da se spusta na njen nivo. Mogli ste i vi da se svetite,  i da bivsem partneru vratite milo za drago, ali ne.

Vi ste krenuli dalje sa svojim zivotom koji nije uvijek bio bajka, ali u iskrenu ljubav ste uvijek vjerovali. Vi ste inace zodijak kojem je ljubav zivotna vodilja, i neko ko niko nece dozvoliti da se bilo  ko sa tim iskrenim osjecanjima igra.

Mozete ludo da volite, ali kao vas ljubav povrijedi, vi se okrenete za sva vremena. Ne svetite se, ali i ne prastate. Ljubav vam je bitna , ali kao sto vi nikad nebi dozvolili sebi da se igrate sa tudjim emocijama, to ne dozvoljavate ni voljenoj osobi. Ali proslost je iza vas, a sreca vas ceka.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Pred vama je sudbonosni susret koji ce u vas zivot da dovede  osobu koja ce vas zivot promjeniti iz korijena.Ljubavna sreca je pred vama kakvoj ste se uvijek nadali. Pred vama je ljubav koju niko vise nece moci zamjeniti. Vasa srodna dusa ce uskoro da udje u vas zivot,  i vi cete biti samo sretni.

Nikada niste sumnjali da cete pronaci osobu za zivot, i vas osjecaj vas nije prevario.Prevelika sreca je pred vama, i vi cete tek sa vremenom da shvatite koliko vam je ljubav naklonjena. Vasa zivotna vodilja vas nece razocarati.

 

Nastavak na sljedecoj  stranici…

Stranice: 1 2