Rakovi razocarani,Ovnovi tuzni a kriju,Jarcevi zavedeni, pa povredjeni…

Rakovi razocarani,Ovnovi tuzni a kriju,Jarcevi zavedeni, pa povredjeni…

14. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Osecate veliku tugu u srcu i u dusi, i mada to svi naslucuju, vi to vesto krijete. Bilo bi dobro da ste tuzni, ali  ste vi pretuzni!  Boli vas bol neuzvracene ljubavi , ali jos se kocoperite i pravite da vam je svejedno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Srce vam kuca u smeru bivse ljubavi koja jos uvek tinja u vasem srcu. Ponasate se  kao grubijan i kao da vas nista ne dodiruje.Samo vase srce zna sta vam je ciniti i do kada cete moci da krijete.

 

BLIZANCI

Vas neplanski put i neocekivani poziv, vratice vas na pocetak. Osecate kao da  opet krecete od nule i vreme vas vraca na pocetak novi.Mozda je sada pravi cas da se okrenete lepsim stvarima i stvarnom zivotu.

 

RAK

Osecate veliko razocarenje i vreme je da se vase tuge smanje.Vreme je da iscili iz vaseg srca sve sto vas muci i tisti. Razmislite samo da vam to nece biti prvi put, ako vam je to za utehu. I bice vam mnogo lepse i lakse.

 

LAV

Vreme je da prebolite  ono sto je bilo i da se pomirite sa onim sto sledi. Svako bi volio najbolje, ali zivot svasta nosi i odnosi.Zato budite pomireni sa svakidasnjicom. I vase lose danas je  necije lepse sutra.

 

DEVICA

Mnogi misle da vam nije nista, a samo vi znate sta vam je u srcu. Moracete da nacinite sve sto je do vas, ali sto ce dati bolji efekat. Cak i ako vam nesto nije drago, probajte da to  progutate.

Nastavak na sledecoj stvari…

Stranice: 1 2