Naredna godina donosi VELIKE PROMJENE!Evo koga ocekuju VELIKI NOVCI, kome slijedi VJENCANJE.

Naredna godina donosi VELIKE PROMJENE!Evo koga ocekuju VELIKI NOVCI, kome slijedi VJENCANJE.

15. prosinca 2023. 0 By Maja

OVAN

POSAO

Kada je posao u pitanju vas ocekuju velike promjene sa kojima cete se morati suociti. U narednoj godini dolazi do velikih promjena koje ce vam donijeti velike obaveze, ali i koje sa sobom donose velike novcane dobitke.

Pred vama je godina puna izazova, ali i velike poslovne srece.

LJUBAV

Ljubavna sreca vam je naklonjena u narednoj godini. Sa voljenom osobom provodite trenutke srece u kojima cete iskreno uzivati.

Za svoju ljubav se borite, i nista drugacije nece biti ni u narednoj godini. Uprkos svim izazovima vas velika sreca ocekuje.

Slobodni ovnovi ce u narednoj godini da upoznaju svoju srodnu dusu.

 

BIK

POSAO

Poslovna sreca vam u ovoj godini nije bila toliko naklonjena, ali to ce itekako da se promjeni. Sredinom mjeseca marta vi dobijate novu poslovnu ponudu koja ce mnogo toga u vasem zivotu promjeniti.

Novcani dobici nece izostajati, jer vi cete u narednoj godini uspjeti da ostvarite jedan veliki poslovni san.

LJUBAV

Neka desavanja sa kojima cete se morati suociti nece vam se mnogo dopasti. Ipak, ljubavna sreca vam je na prvom mjestu, i  vi cete uprkos velikim izazovima uspjeti da se izborite za svoju ljubavnu srecu.

Slobodnim bikovima u mjesecu maju slijedi susret koji ce im promjeniti zivot. Do kraja naredne godine vi cete sa osobom koju cete sresti stati na ludi kamen. Mnogo toga se mijenja na bolje.

 

BLIZANCI

POSAO

Pred vama je godina u kojoj cete morati donijeti neke teske odluke kada je vas posao u pitanju. Mada su pred vama veliki izazovi za svoju poslovnu srecu ste uvijek znali da se izborite.

Mjesec april vama donosi velike promjene koje vam nece lako pasti, ali vi cete uspjeti da ostvarite sto ste zamislili. Izazovi su pred vama, ali i novcani dobici koji ce mnogo toga da promjene na bolje.

LJUBAV

U mjesecu aprilu dolazi do velikih promjena koje ce mnogo ustjecati na vas zivot. Velike su sanse da cete donijeti odluku koja vam nece lako pasti, ali vi cete ipak morati da se suocite sa istinom.

Partner ce vas u narednoj godini mnogo razocarati,i svojim postupkom slomiti vase srce. Raskid koji slijedi bice samo vasa odluka, jer preko nekih desavanja necete moci preci.

Slobodnim blizancima dolazi godina u kojoj ce se morati odluciti izmedju nove i bivse ljubavi.

 

RAK

POSAO

Pred vama je godina u kojoj ce vam mnogo toga ici bolje nego sto to mozete zamisliti. Pred vama su desavanja koja ce mnogo utjecati na vas poslovni zivot, jer mnogo toga ce vam u narednoj godini poci za rukom.

Vi cete so sredine naredne godine uspjeti da ostvarite jedan veliki poslovni san. Veliki novcani dobici su pred vama.

LJUBAV

Pred vama je godina u kojoj caruje velika sreca. Sa voljenom osobom provodite najsretnije dane, i nista i niko vasu srecu nece moci narusiti. Predivna godina je pred vama u kojoj za probleme necete znati.

Slobodni rakovi ce u narednoj godini da ostvare svoj veliki san. Napokon samo velika sreca dolazi u vas zivot.

 

Nastavak na sljedeceoj stranici…

Stranice: 1 2 3