Do pocetka zime je SEDAM DANA i vreme je da se JEDAN znak ZALJUBI!

Do pocetka zime je SEDAM DANA i vreme je da se JEDAN znak ZALJUBI!

15. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Vec ste se upustili u neku neodredjenu situaciju, i vreme je da je menjate. Bice ovo pravi cas da okrenete list  i da se pokrenete iz mesta.Vasa je ljubav  ono sto ce vas terati da delujete, i da pojasnite svoju nezavidnu situaciju.

 

BIK

Bice vam vrlo krivo sto vas partner ocijuka okolo sa svima. Oseticete veliki bes  zbog toga i necete moci ad se smirite.Pascete u dilemu, sta se zbiva, da li vas vara, jeste li vi samo ljubomorni bez razloga?

 

BLIZANCI

Osecate potrebu da ste svaki cas  prisutni u svakom momentu svoga zivota. Sreli ste osobu zbog koje gubite konce iz ruku, a navikli ste da ih samo vi vucete.Da li cete potpasti pod uticaj zaljubljenosti?

 

RAK

Vec ste se sreli sa nekim, a da niste ni pomislili da je to samo sudbina.Vreme je da se zapitate koliko je vas  uticaj veliki, i da li ste ucinili bilo sta? Mozda je cas da se okrenete liku koji ce postati vasa sudbina.

 

LAV

Zaljubljenost u jednu lepu osobu nikako da vas pusti.Od vas se ceka  da se zna sta vam je ciniti. Zato nemojte da oklevate u svojim koracima, vec neka se zna da ste ludo zaljubljeni.

 

DEVICA

Kuda da se okrenete kada ne znate ni sami, a srce vas vuce  vodoliji. Koliko god to zeleli, ona vas ignorise. Vase misli nikako da dopru do njenog srca. Vreme je da vam se srca usklade.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2