IZABERI NOVOGODISNJU CESTITKU i saznaj sta ti DONOSI POCETAK NOVE GODINE-jedna te UPOZORAVA na VELIKE GRESKE!

IZABERI NOVOGODISNJU CESTITKU i saznaj sta ti DONOSI POCETAK NOVE GODINE-jedna te UPOZORAVA na VELIKE GRESKE!

15. prosinca 2023. 0 By Maja

CESTITKA BROJ 1

Ti si osoba iza koje nije jednostavan period, ali koja je odlucila da se izbori za ono sto joj je bitno. Ponekad si previse dobar na svoju stetu, jer mnogo cinis za ljude koji to ponekad nisu ni zasluzili. Uvijek nastojis da budes tu za ljude koje volis, ali mngo povjerenja bi te u novoj godini moglo kostati mnogo boli. Mada si neko ko nastoji da uvijek bude iskren, prema tebi jedna osoba nije iskrena, i ona bi te mogla kostati velikog razocarenja.

Pocetkom nove godine tebi ce se desiti veliko razocarenje ukoliko ne budes malo vise oprezniji. Svoje povjerenje ne smijes tako lako da poklanjas, jer nema svako tako dobro srce kao ti. Cestitka koju si izabrao te upozorava laznog prijateljstva ukoliko ne budes oprezan. Osoba kojoj mnogo vjerujes ce da sr poigra sa tvojim osjecanjima, i ti moras dobro da procjenis kome poklanjas svoje povjerenje.

 

CESTITKA BROJ 2

Iza tebe je jedan tezak period u koje ti sigurno nije bilo lako. Poslovna sreca ti je okretala ledja kada ti je bila najpotrebnija. Osoba si koja se mnogo trudi da postigne nesto u svom zivotu, ali sreca ti cesto nije naklonjena. Ipak, ti nikada ne gubis nadu da ce ti krenuti na bolje, jer se za svoju srecu mnogo trudis. Ne ocekujes cuda, ali malo vise srece bi ti dobro doslo. Pocetak naredne godine tebi donosi velike promjene koje ce tvoj zivot zauvijek promjeniti. Pred tobom je je jedna poslovna ponuda koja ce tebe mnogo usreciti.

Ti ces donijeti ispravnu odluku, mada ce sa novim poslom doci i vece obaveze. Ipak, jos na samom pocetku naredne godine tvoj zivot se pocinje mijenjati na bolje, jer tebe ce velika sreca pogledati. Tvoj trud nije bio uzaludan, i ti ces napokon moci da uzivas u sreci koju si iskreno zasluzio. Pocetak naredne godine tebi donosi promjene koje ce tvoj zivot okrenuti u boljem pravcu. Vrijeme uskoro dolazi za veliku poslovnu srecu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2