Izaberi sliku i saznaj da li cete PROSLOST STICI,i da li ces se VRATITI BIVSOJ LJUBAVI?!

Izaberi sliku i saznaj da li cete PROSLOST STICI,i da li ces se VRATITI BIVSOJ LJUBAVI?!

17. prosinca 2023. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1

Ti si osoba koja voli cijelim srcem i dusom. Neko ko se je uvijek borio za svoju ljubavnu srecu jer nikada ti ne bi dozvolio da tuga vlada u tvom zivotu. Nazalost tuga jeste vladala u tvom zivotu kada je ljubav u pitanju, jer razocarenja su iza tebe koja su te mnogo boljela. Ali uvijek si bio jaka osoba koja je znala da zasluzuje iskrenu srecu i iste se nikada nisi zelio odreci. Tvij bivsi partner je tebi znacio mnogo.

Mnogo ljubavi je bilo izmedju vas, ali sudbina je vase putece razdvojila. Sa nekim problemima niste znali da se nosite i vasoj vezi je dosao kraj. Ali slika koju si izabrao pokazuje da ti tu ljubav nikada nisi prebolio. Uvijek su ti misli lutale prema bivsoj ljubavi jer nisi mogao da je zaboravis, mada si to pokusavao.

Ljubavna sreca nije bila na tvojoj strani ali ti se uvijek nadas da ce sudbina jednog dana ponovo spojiti vase puteve. Istina je da hoce jer slika koju si izabrao sluti pomirenju sa bivom ljubavi.

Pred tobom je velika sreca kojoj si se potajno uvijek nadao. Doci ce do pomirenja sa osobom koju si uvijek volio najvise. Ovaj put sudbina vam pruza priliku za jedan novi pocetak.

Pred tobom je pomirenje, ali ovaj put sve ce biti drugacije. Sa svojom bivsom, (novom)srecom ti ces ovog puta postici mnogo. Ovaj put vi cete zajedno znati da se suprostavite svim problemima jer sreca ce vam biti naklonjena, ali zivotni izazovi vas takodje nece zaobici. Ovaj  put cete se boriti za ljubav koja vama tako mnogo znaci.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2