Petak ce za neke znake biti IZUZETAN, a po cemu tek ce se uveriti!

Petak ce za neke znake biti IZUZETAN, a po cemu tek ce se uveriti!

15. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Za vas se sprema nesto posebno, sta tek cete da vidite. Pred vama je lep dan i vreme da se lepo provedete.  Jedan dan  je i za vas  da se odmorite i da se ne opterecujete svim i svacim.Pratite ritam srca!

 

BIK

Malo ste raspolozeniji u odnosu na neke  druge dane. Za vas je ovo malo bolji period. Ovaj dan ce biti neobican  u odnosu na dosadasnja desavanja. Eto razloga da zadrzite  lepo raspolozenje.Pazite, moglo bi biti i lepse.

 

BLIZANCI

Vasa ljubav ce se moci da bude nagradjena, ali ste se malo presli. Vas partner se nece udostojiti da osetite uzvracena osecanja. Zato cete danas da resite sta cete i kako da se ponasate dalje.Pazite da ne pogresite.

 

RAK

Od vas se ceka da budete cvrsti, konkretni i konacno odlucni.Pred vama je dosta tezak period, a ovaj dan ce vas uvesti u nova razmisljanja. Jos danas morate doneti cvrstu odluku i reci ono sto ste naumili.Nema cutanja!

 

LAV

Kazete ad radite mnogo, pa morati sebi priznati da mnogo i trosite.Vreme je da budete racionalni i da se zna sta cete dalje.Samo od vas ce zavisiti tok ovog dana. Mozda vas vodolija  usmeri pravim putem, pa obratite paznju na nju.

 

DEVICA

I ne sanjate da ce vas partner da bude ljutit na vas. Vase srce nece procitati sta je ono sto vas  okrivljuje i koju ste gresku pocinili.Vreme je da se sredite i da budete   spremni na izvinjenje.Nema vise ustezanja i cekanja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2