Petak ce za neke znake biti IZUZETAN, a po cemu tek ce se uveriti!

Petak ce za neke znake biti IZUZETAN, a po cemu tek ce se uveriti!

15. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Mozda da znate sta biste, bilo bi vam mnogo lakse.Ovako ste nesigurni po pitanju planova.  Morate sami da resite neke stvari, a vi se oslanjate na druge.U ovome vam niko ne moze pomoci.Vasa ce odluka da bude odluka srca.

 

SKORPIJA

Morate znati ad neke stvari morate sami, i to i cinite. Ako ste se i oslanjali na drugo bice, znajte da se danas ne mozete osloniti. Vreme je da budete  odgovorni za svoje postupke danas, pa pazite!

 

STRELAC

Ako ste i znali sta cete, sada cete ad se pogubite. Srescete nekog posebnog i ovaj dan ce da bude izuzetan za vas. Bice to susret dvije duse koje ce se prepoznati u vatri jednoga pogleda. Srecnik ste dana koji ce vas poneti.

 

JARAC

Vec osecate da vas neko voli, ali nikako da i vi posaljete par pogleda. Zato ne oklevajte, nego se i vi oslobodite. Pokazite sta osecate duze vreme, pa da se konacno i sretnete oci u oci i krenete ruku pod ruku.Pocetak jedne emotivne veze pred vama je.

 

VODOLIJA

Vec ste se okrenuli malo boljim stvarima i polako se vracate u normalu. Konacno ce ovaj dan da vam donese lepe stvari, ali cete u njima i uzivati. Konacno da ste svesni nekih cinjenica, istina i svojih gresaka. Neke ce danas da uvidite i sami.

 

RIBE

Niste spremni da se okrecete  drugim stvarima, ali biste morali.Pred vama su  novi koraci, odluke i desavanja. Zato se morate pokazati na  visini zadatka i pokazite da znate vladati u svakoj situaciji. Ma kakva  da je situacija, morate  znati vladati.

Stranice: 1 2