Saznajte sta vas ocekuje kada je LJUBAV U PITANJU!

Saznajte sta vas ocekuje kada je LJUBAV U PITANJU!

15. prosinca 2023. 0 By Maja

OVAN

Pred vama nece biti neke posebne promjene ali vi cete ipak biti samo sretni . Trenutno se sve odvija onako kako ste to imali u planu. Pred vama su dani u kojima cete biti samo sretni kao sto je to bilo i do sada.

 

BIK

U danima koji su pred vama vas muci velika ljubomora. Mada necete imati povoda za istu, kao da cete namjerno traziti razloga za nesuglasice u vasoj vezi. Vas partner nece imati razumijevanja za vase ponasanje, naravno da ce i doci do nesuglasica.

 

BLIZANCI

Sretni dani su pred vama u kojima cete vi iskreno uzivati. Sreca u ljubavi je vama itekako naklonjena. Sa voljenom osobom provodite samo sretne dane koji ce vam znaciti mnogo. Poslije mnogo problema vrijeme je za veliku srecu na polju ljubavi.

 

RAK

Voljena osoba cini sve kako bi vi bili sretni sto ce vam mnogo laskati. Predivni dani su pred vama u kojima cete samo za ljubavnu srecu znati. Vrijeme je i bilo da vam sve krene onako kako ste zeljeli jer ste u zadnje vrijeme sa mnogim problemima morali da se borite.

 

LAV

U danima koji su pred vama vi cete biti sretni jer sa voljenom osobom postizete mnogo. Pred vama je ljubavna sreca jer napokon vam polazi za rukom da ostvarite jedan veliki zajednicki san. Slobodni lavovi ce napokon da upoznaju jednu predivnu osobu.

 

DJEVICA

Ljubavna sreca vam nije bila mnogo naklonjena ali vi cete u danima koji su pred vama to da promjenite. Osobi do koje vam je mnogo stalo napokon cete priznati svoja iskrena osjecanja. Vi cete biti samo sretni jer ljubavne zvijezde su napokon na vasoj strani.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2