Vreme je za bolje dane, manje obaveze i za pretpraznicno  raspolozenje…

Vreme je za bolje dane, manje obaveze i za pretpraznicno raspolozenje…

15. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Konacno je i vama vreme za bolje dane i za manje obaveze. Od vas se ceka da pokazete  da ste svesni bolje pozicije. Ipak  ce vas partner  da ocekuje da mu budete zahvalni za sve lepo ovih dana.

 

SKORPIJA

Da li ste voljeni od nekoga ili ste samo pomislili i nadali ste da jeste? Bice to pitanje koje cete sebi postaviti ovih dana. I dilema u koju cete upasti a da do sada niste bili svesni.Vreme je za odgovore.

 

STRELAC

Nista vas ne moze  spreciti da se okrenete jednoj osobi. Osecate se spremno da gazite sve prepreke kako biste dosli do cilja. Vreme je da se odazovete na sve spletke i barijere i da nadjete put do necijeg srca.

 

JARAC

Od vas se ceka da postanete jaci i da sledite svoje srce. Ovi dani mogu biti jako lepi, ako ne budete krili osecanja. Onaj ko vam se svidja tacno mora znati sta osecate prema njemu. I zato i pokazite sta vam je na srcu i sta je ono sto zelite odavno reci.

 

VODOLIJA

Ne znate kako da se sada postavite, a to vec zbunjuje mnoge oko vas. Do skora ste znali  sta zelite i cemu tezite, ali cete sada biti pogubljeni. Ovo su vasi dani i pokazite sta su vam prioriteti i koje ciljeve imate.Idite  putem koji vas vodi ka jednoj osobi.

 

RIBE

Nekad ste svesni svojih   koraka, ali sada cete biti nesigurni.Cak se  necete ni usuditi da pogledate sta se zbiva. Moracete postati svesni  da nemate mogo vremena  da odlazete svoje zamisli. I moracete da prosledite zamisli i planove koji su vam u glavi.

Stranice: 1 2